Vrane kamene objavile oficijalni soundtrack za film “The Return/Povratak”

1
30

14289843_578774558991889_3157199285412272811_oFilm “The Return/Povratak” kao stvoren za Vrane kamene. Ili Vrane kamene kao stvorene upravo za taj film. Izaberite bilo koju od ovih tvrdnji, kako vam drago, i bićete u pravu.

Vrane kamene/Photo: facebook@Official profile at VRANE KAMENE
Vrane kamene/Photo: facebook@Official profile at VRANE KAMENE

Dovoljno je samo da čujete oficijalni audio za njihovu novu stvar “The Wayfaring Stranger”, koji su objavili u dogovoru s producentima filma “The Return/Povratak”… I biće vam sasvim jasno da su se energije benda i filma preklopile u moćnu melodiju i razarajući zvuk koji kao bujica ruše sve pred sobom.

[infobox title=’Ni svoj, ni tuđ, i svačiji i ničiji…’]

Povratak/The Return/Photo: povratak-thereturn.com
Povratak/The Return/Photo: povratak-thereturn.com

Film “The Return/Povratak” je svojevrsna psihološka studija, ispričana trilerskim žanrovskim obrascem, o povratniku koji nakon 40 godina dolazi u rodni kraj u kome više nema nikog svog. Za njim, iz Amerike, dolaze njegovi prijatelje ne bi li ga vratili nazad, a malo selo u Vojvodini postaje živo kao nikada do tada. Uz krivicu što je u Srbiji ostavio i izneverio one koji su ga podigli, a u Americi nije uspeo da zaštiti svoju novu porodicu, junak, rastrgnut sumnjom, nesposoban je da objektivno sagleda stvarne događaje oko sebe, lakše prihvatajući neverovatne nego očigledne odgovore, ne znajući, pritom, ni da li se vraća kući time što dolazi u zavičaj ili time što će se iz zavičaja vratiti tamo gde je i proveo čitav život – u tuđinu. Premijera filma po scenariju i u režiji Predraga Jakšiča i u produkciji Miodraga Jakšića zakazana je za narednu godinu. Uloge u filmu igraju Lazar Rockwood, Nick Mancuso, Dubravka Mijatović, Michael Pare, John Savage, Milorad Mandić Manda, Vesna Stanojević, Radivoje Raša Bukvić, Ivana Milovanović, Rada Đuričin, Marija Marka Hlebjan, Vladimir Kerkez, Aleksandar Bako… a kao specijalni gost pojavljuje se i Borislav Bora Đorđević[/infobox]

Vranama je kraj 2016. očigledno podelio srećne karte, jer su pre samo nekoliko dana i zvanično postale deo porodice izdavačke kuće Lampshade Media pod čijom se etiketom njihov album prvenac može već uveliko naći na svim najpoznatijim svetskim muzičkim platformama.

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime