Novi trejler za film “Pedeset nijansi – mračnije”

0
40
Photo: Promo
Photo: Promo

Film “Pedeset nijansi – mračnije” zasnovano na istoimanom romanu – E. L. Džejms u naše bioscope stiže 9. februara 2017. godine.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena “Pedeset nijansi”, velikog bioskopskog hita koji je zaradio više od 560 miliona dolara širom sveta.

Photo: Promo
Photo: Promo

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu.

Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Photo: Promo
Photo: Promo

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erik Džonson.

Film “Pedeset nijansi – mračnije” režirao je Džejms Foli (“Strah”, “Kuća od karata”), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E. L. Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E. L. Džejms.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime