Home»Pulse»Najave»U kakvom vremenu živimo? Premijera kabarea “Vreme žena” u KC Čukarica

U kakvom vremenu živimo? Premijera kabarea “Vreme žena” u KC Čukarica

2
Shares
Pinterest Google+

Predstava “Vreme žena” rađena po tekstu Zorana Božovića, premijerno će biti izvedena 8. decembra u Kulturnom centru Čukarica.

“Vreme žena” je bračni kabare koji se bavi večitom temom odnosa mužkarca i žene… njihovih prgavih misli i strelica koje smo svi barem nekada osetili u svom srcu.

Vreme žena/ Photo: Promo
Vreme žena/ Photo: Promo

Ideja predstave je da se muško – ženski odnosi prikažu kroz komične situacije i duhovite dijaloge i da se publici, bez uvijanja i bez cifranja, stavi do znanja da Srbijom danas vladaju – žene. Ko u to ne veruje, neka oslušne glas pesnika koji su nekada pevali o “ženi – peni” i “muškarcu – steni”, a sada pevaju o “ženi – steni” i “muškarcu – peni”.

“Vreme žena” je jedno uzbudljivo putovanje kroz svaki segment emocije koja se zove – ljubav.

Miodrag Rakočević/ Photo: Promo
Miodrag Rakočević/ Photo: Promo

Scenario za kabaretsku predstavu “Vreme Žena” nastao je na osnovu kratkih priča koje je autor Zoran Božović objavljivao u listovima “Politika”, “Novosti”, “Jež” i “Ilustrovana Politika”.

U ovoj sagi o romantičnoj, samoubilačkoj i ubitačnoj ljubavi igraju: ON – Miodrag Rakočević i ONA – Jelica Kovačević. Predstavu je režirao Ninoslav Šćepanović. Muziku je napisao Andrej Ilić, a saradnici na zvuku su Danijel Popović i Jovan Peurača.

Vreme žena/ Photo: Promo
Vreme žena/ Photo: Promo
Previous post

Uvek drugačiji... Pepersi objavili spot za "Sick Love", ali kakav...

Next post

Gremi 2017: Najviše nominacija za Bijonse

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *