URUČENA NAGRADA FESTIVALA VIP KARAOKE: Humano lice Ivana Tomića za Liceulice

0
58
Liceulice, Ivan Tomić/Promo

Nagrada sa takmičenja Humanitarne VIP karaoke, koje je održano krajem prošlog meseca u IMMO Outlet centru u Beogradu, stigla je u prave ruke.

Glumac Ivan Tomić koji je briljantnim nastupom uz Blah Blah bend oduševio žiri i osvojio nagradu od 50.000 dinara, uručio je ček sa tim iznosom predstavnicima neprofitne organizacije Liceulice, izdavala istoimenog magazina koji distribuiraju naši sugrađani sa margine društva.

[infobox title=’Nabavite i vi kalendar Liceulice’]

Liceulice/Promo
Liceulice/Promo

U sredu, 7. decembra, i vi ćete imati priliku da pomognete Licuulice. Naime, u kafeu Zaokret, u Cetinjskoj ulici u Beogradu, od 19 časova biće predstavljen novi kalendar Liceulice koji je napravljen od prikupljenih ilustracija koje su stizale kao podrška borbi udruženja da sačuva prodavce na ulicama i svim čitaocima obezbedi naredno izdanje omiljenog magazina. Kupovinom svog primerka dobijate podsetnik da je svaki dan nova prilika da budemo bolji nego juče. Dobrodošli.  [/infobox]

Cilj magazina i čitavog projekta Liceulice je da doprinosi socijalnoj emancipaciji, ekonomskoj, kulturnoj i socijalnoj inkluziji i smanjenju siromaštva. Magazin izlazi jednom u dva meseca u 5.000 primerka, a prodaje se na ulicama i javnim mestima kroz posebno organizovanu mrežu uličnih prodavaca.

Ivan Tomić, po mnogima naš najbolji stand-up komičar, već je i ranije pomagao Liceulice, pa za njega nije bilo dileme kome proslediti svoju humanitarnu nagradu.

Liceulice, Ivan Tomić i Milosav Marinović/Promo
Liceulice, Ivan Tomić i Milosav Marinović/Promo

U prostorijama udruženja Liceulice, Ivan je ček uručio predsedniku udruženja Milosavu Marinoviću, a volonteri i prodavci magazina iskoristili su priliku i za zajedničku fotografiju.

Ivan je, zajedno sa organizatorom humanitarnih VIP karaoka, kao i medijskim pokroviteljem, portalom Headliner.rs, obećao da ovo sigurno neće biti poslednji put da se pomaže projektu čiji je cilj buđenje humanosti u svakom od nas. Dakle, do sledeće prilike… ne propustite novi broj magazina Liceulice.

HL

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime