“Dve reči” Nikole Vranjkovića pred koncerte u Domu omladine

0
38
Nikola Vranjković/ Photo: Aleksandar Zec
Nikola Vranjković/ Photo: Aleksandar Zec

Muzičar Nikola Vranjković, pred tradicionalne prednovogodišnje koncerte u Beogradu 28. i 29. decembra u velikoj dvorani Doma omladine, objavio je novi singl “Dve reči”, kao i spot u kome se pojavljuju glumci Ana Marković i Sergej Trifunović.

– “Dve reči” ili kako je publika već dosta dugo zove “Sve što mogu reći” je pesma koju jako dugo izvodim uživo, ali do sada nije imala svoj studijski snimak. U razgovoru sa ljudima koji prate moj rad, na njihov nagovor, rešio sam da to bude novi singl – kaže Vranjković.

Nikola Vranjković/ Photo: Darko Kovačević
Nikola Vranjković/ Photo: Darko Kovačević

Spot za “Dve reči” nastao je na osnovu studentskog filma mlade beogradske rediteljke Milene Grujić u kome glume Ana Marković i Sergej Trifunović.

– Svima se zahvaljujem jer su pristali da film bude premontiran u spot. Zadovoljan sam kako je sve ispalo, ali je najvažnije što je Milena zadovoljna. Spot je jako dobro izmontirao Bojan Dmitrašinović – objašnjava Vranjković.

“Dve reči” je najavni singl novog, dvostrukog albuma koji bi trebao da se pojavi iduće godine, i na kome će se naći još nekoliko pesama koje Vranjković poslednjih godina svira na koncertima.

– Snimak “Dve reči” mi je posebno drag, jer sam posle više od deset godina u studiju ponovo sarađivao sa Aleksandrom Radosavljevićem (producentom albuma Block Outa “Godina Sirotinjske zabave” i “San koji srećan sanjaš sam”, kao i mnogih drugih bendova kao što su Darkwood dub,Orthodox Celts,Goblini…) i sa Dragoljubom Markovićem (Ništa ali logopedi, Block Out) koji je svirao klavijature – ističe Vranjković.

Produkciju i miks ove pesme radili su Ivan Petrović i Nikola Vranjković.

Ključna autorska ličnost kultnog beogradskog Block Outa, Vranjković je objavio samostalno debi “Za ovde ili za poneti” (2001), a posle raspada matičnog benda, mini album “Bremeplov” (2014), kao i singlove “Fototapet” (2015) i sa Autogenim treningom “Moraćeš da naučiš da živiš sa tim” (2016).

– Vraćam se u veliku dvoranu Doma omladine jer se u njoj najbolje osećamo moja publika i ja – kaže Vranjković povodom svojih tradicionalnih prednovogodišnjih koncerta 28. i 29. Decembra.

Ulaznica košta 900 dinara na blagajni Doma omladine, odnosno preko mreže Eventim do 1. decembra. Na dan koncerta biće 1.200 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime