Home»Pulse»Puls grada»I ekipa “Montevidea” stiže na Humanitarni sportski bazar u Mikseru

I ekipa “Montevidea” stiže na Humanitarni sportski bazar u Mikseru

10
Shares
Pinterest Google+

Drugi humanitarni sportski bazar biće održan 4. decembra sa početkom u 19:00 časova u Mikser Hausu, Beograd (Karađorđeva 46). Događaj će okupiti aktivne i bivše proslavljene sportiste i javne ličnosti iz Srbije koji će lično prodavati opremu i rekvizite iz svoje karijere na ovom humanitarnom bazaru.

Cilj akcije je da se obezbede sredstva za projekat Udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), pa će sav prihod od prodaje na bazaru biti iskorišćen za građenje hemato-onkološkog centra u Nišu. Izgradnja centra je preko potrebna jer bi se time učinio korak ka rešavanju problema lečenja dece na jugu Srbije gde trenutno nema dovoljno kapaciteta za njihovo zbrinjavanje.

Montevideo/ Photo: Facebook @montevideofilm
Montevideo/ Photo: Facebook @montevideofilm

Glavni organizatori akcije su Jovan Simić, EXIT Fondacija, NURDOR i Mikser House, gde će akcija biti održana.

Drugom humanitarnom Sportskom bazaru u Mikser Hausu pridružiće se i ekipa filma “Montevideo, Bog te video!”. Glumci Viktor Savić, Nenad Heraković, Ivan Zekić, Andrija Kuzmanović i Petar Strugar će prodavati dresove, kopačke i ostale rekvizite iz filma.

Košarkaš Aleksandar Saša Pavlović biće deo štanda KK Partizan, koji je specijalno za ovu priliku sa “Sarmagedonom” spremio karikature prvotimaca u vidu magneta.

Sportskom bazaru će se priključiti i glumac Boda Ninković kao i naš proslavljeni košarkaš Miroslav Raduljica, koji je za Bazar donirao deo svoje sportske opreme.

Photo: Facebook @sportski.bazar
Photo: Facebook @sportski.bazar

Na spisku humanih javnih ličnosti koje će prodavati sportsku opremu, lične stvari, knjige i sitnice koje su njihov zaštitni znak nalaze se i Milica Mandić i Tijana Bogdanović, plivač Milorad Čavić, odbojkaš Vanja Grbić, vaterpolista Danilo Ikodinović, bokser Nenad Pagonis, sportisti iz FK Crvena Zvezda, FK Partizan, KK Partizan, FK Čukarički kao i predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije, Košarkaškog Saveza Srbije i Fudbalskog Saveza Srbije.

Sa posetiocima Bazara će se družiti i Prljavi inspektor Blaža, rep sastav THC la Familija, pisci Marko Vidojković, Goran Gocić, Dejan Stojiljković, Vladimir Kecmanović, Branko Rosić i Petar Janjatović, Tarzanija, Zoran Kesić i Njuz.net, radijski dvojac Dare i Mare.

Ovom humanitarnom događaju priključili su se i mnogi pojedinci, organizacije i preduzetnici, pa će se tako na Sportskom bazaru naći i majice i suveniri iz Hard Rock kafea skupljani širom sveta, od Kolumbije do Balija, ali i fudbalski dresovi svetskih asova.

Poseban tim volontera činiće altruistička sekcija “Šampioni srca” beogradske Matematičke gimnazije, koja se samostalno prijavila da pomogne na ovoj humanitarnoj akciji.

Svi koji nisu u mogućnosti da dođu na Sportski bazar, a žele da učestvuju u izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, mogu to učiniti slanjem SMS poruke na broj 1150, ili uplatom preko sledećih brojeva računa: 170-30010715002-76, za uplate iz inostranstva: SWIFT BIC: BACXRSBG,IBAN: RS35170003001071532092 kod Unicredit Bank.

MUZIČARI, PISCI I SPORTISTI PRIKUPLJAJU POMOĆ ZA DECU

Previous post

U trci za Oskara: "Dnevnik mašinovođe" prikazan u Los Anđelesu

Next post

Povratak grčkih stoner vukova: Planet of Zeus u Domu omladine Beograda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *