Fabrika teškog metala: Factory Fest uskoro u Vranju

0
35
Mud Factory/ Photo: Facebook @MudFactoryVr
Mud Factory/ Photo: Facebook @MudFactoryVr

Drugi po redu Factory Fest biće održan 7. decembra u sali vranjskog Omladinskog kulturnog centra. Kao i prilikom organizovanja prvog festivala u februaru ove godine i ovog puta su glavni organizatori momci iz metal benda Mud Factory.

Factory Fest je osmišljen i sprovedem u delo početkom 2016. godine od strane članova benda Mud Factory sa ciljem da okupi što više metal bendova. Iako baziran u Vranju, ideja je da se festival održava u više gradova Srbije.

Na drugom po redu Factory Festu nastupiće grčki bend Planet of Zeus, grupa Drioma iz Kumanova i Fluid Underground iz Vlasotinca.

<>

– Ugostićemo Planet of Zeus jedan od najvećih grčkih bendova, kao i grupe iz Kumanova i Vlasotinca, a odlučili smo se da organizujemo drugi ovakav festival posle onog sa početka godine. Velika je čast što ćemo biti u prilici da im budemo domaćini. Zahvalio bih se Gradu Vranju na pomoći koju smo dobili učestvovanjem na jednom od konkursa za kulturu – izjavio je za portal Vranjske basista benda Mud Factory, Nemanja Stanković.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara, a zainteresovani će moći da ih nabave u kafiću “The Riff”. Na dan koncerta ulaznice će koštati 500 dinara, a mogu i da se rezervišu preko zvanične fejsbuk stranice festivala Factory Fest.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime