Besplatno na Galiju?! Evo i kako…

0
1089
Photo: Facebook @grupa.galija
Photo: Facebook @grupa.galija

Grupa Galija, koja će svoj slavljenički koncert povodom četiri decenije postojanja održati 29. decembra u beogradskoj Hali sportova, pozvala je svoje fanove da snime i postave na Jutjub svoju obradu novog singla “Nešto me goni”.

– Veoma je zanimljivo kad fanovi za svoju dušu snime za Jutjub neku našu pesmu. Tako pesma dobija neki novi život i potvrđuje svoju vrednost. “Nešto me goni” isprva zvuči neposredno i jednostavno, ali ima neke svoje specifičnosti, i biće uzbudljivo čuti kako je drugi sviraju i shvataju – kaže frontmen Galije, Nenad Milosavljević.

Galija/ Photo: Ivan Grlić
Galija/ Photo: Ivan Grlić

Obradu “Nešto me goni” treba da snime i postave na svoj Jutjub kanal fanovi, pojedinci i bendovi, bez obzira na znanje i iskustvo, starost i mesto boravka, na instrumentima po sopstvenom izboru. Jutjub linkovi sa video snimkom i osnovnim podacima o izvođaču, šalju se na mejl infolongplay@gmail.com.

Članovi Galije preslušaće i pregledaće sve snimke, a najbolji će biti objavljivani na zvaničnoj fejsbuk strani benda Galija

Izvođači najboljih radova biće nagrađeni besplatnom ulaznicom za koncert 29. decembra u Hali sportova, gde će moći da prisustvuju tonskoj probi i upoznaju se sa članovima grupe Galija.

Ulaznice za slavljenički koncert u Hali sportova po ceni od 1.200 dinara mogu da se kupe preko mreže Eventim. Od 19. decembra cena će iznositi 1.500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime