A “pucao” je na Nobela… Ovo je najgori opis seksa u 2016. godini

0
25
Knjiga/Photo: Shutterstock

Italijan Eri de Luka stigao je od Evropske nagrade za književnosti 2013. i titule “pisac decenije” do “najprestižnije” nagrade u 2016. – one za najgori opis seksa.

Eri De Luka/Photo: Niccolò Caranti, Wikipedia
Eri De Luka/Photo: Niccolò Caranti, Wikipedia

A to je zaslužio zahvaljujući opisu seksa u romanu “Dan pre sreće” (The Day Before Happiness).

Evo odlomka iz Lukine knjige koji mu je doneo pobedu:
(pažnja: odlomak nije za mlađe od 18 godina)

“Ušao sam u nju. Ne samo moj ku*ac, nego ceo ja, u njenu utrobu u njen mrak, širom otvorenih očiju, ne videći ništa. Celo moje telo ušlo je u nju. Ušao sam u nju i mirovao. Dok sam se navikavao na tišinu i pulsiranje krvi u mojim ušima i nosu, malo me je izgurala, zatim opet uvukla. Činila je to iznova i iznova silovito me držeći i pomerajući me u ritmu surfovanja. Mrdala je grudima pod mojim rukama i pojačavala guranje. Ulazio sam do prepona i izlazio gotovo potpuno. Moje telo bilo je njen menjač”.

Lukin “The Day Before Happiness” imao je žestoku konkurenciju.

U užem krugu našli su se i “Doubter’s Almanac” Itana Kanina (“Sam čin bio je vatren. Poput žestokog teniskog meča ili letnjeg šampionata, nešto što se izvodi tokom dana i što uključuje takmičenje. Jeftini dušek je odskakao”), “Men Like Air” Toma Konolija (“Često je kuvala egzotične obroke i stavljala čili i začine u usta dok je pripremala hranu i sisala ih dok se hrana kuva, a onda bi od njega tražila da je je*e dok je njegova muškost gorela čvrstom vatrom”) i “The Butcher’s Hook” Džanet Elis (“Svojim klinom me je zakucao kao mokar veš”).

Raniji dobitnici Nagrade za najgori opis seksa su Morisi, Norman Majler i Tom Vulf.

Nagradu je osnovao je magazin “Literary Review” kako bi podstakao autore da pišu bolje. Iako je urednica Lisa Mojlet ranije najavljivala da će magazin odustati od nagrade za najgori opis seksa, očigledno još nije vreme za to.

Guardian

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime