White Lies objavio video za pesmu “Hold Back Your Love” sa albuma “Friends”

0
36
White Lies/ Photo: Promo
White Lies/ Photo: Promo

Bend White Lies je 29. novembra objavio video za pesmu “Hold Back Your Love” u režiji Davida Pablosa a o samoj pesmi Čarls Kejv, frontmen benda, je rekao:

– Teško mi je da govorim o “Hold Back Your Love”. Apsolutno svi volimo ovu pesmu. Isto sam se osećao i kada smo snimali “Death”, “Bigger Than Us” ili “Bih TV”. Nazovite to emotivnim vezivanjem ili prosto “dobrim uvetom”, ova pesma se smešta u prve redove naših pesama. Pokušavam da se setim kako je ona nastala što je uvek pozitivni osećaj jer znači da je proces bio inspirativan ali znam da je brzo napisana i da su melodije nastajale same od sebe. Mislim da smo bili u “Tango In the Night” stanju kada je ova pesma nastala. Ali isto tako u njoj je i solidni Talking Heads uticaj uz koji možete da plešete.

Album “Friends”je sniman u studiju Brajana Ferija i producirao ga je sam bend  uz pomoć tima koji su činili Gremi nagrađen tonac Džejms Braun (Foo Fighters, Artic Monkeys), Dejvid Vrenč (Caribou, FKA Twigs) za miksom kao i dugogodišnji saradnik Ed Buler.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime