Home»Muzika»The xx objavili spot za pesmu “On Hold”

The xx objavili spot za pesmu “On Hold”

3
Shares
Pinterest Google+
The xx/ Photo: Promo
The xx/ Photo: Promo

Londonski trio “The xx” objavili su video za pesmu “On Hold”, prvi singl sa najnovijeg, trećeg albuma “I See You”. Spot je sniman u Marfi, u Teksasu, gde je bend pisao i snimio ceo album, a režirao ga je cenjeni filmski reditelj i fotograf Alasdair McLellan.

– Spot “On Hold” je režirao brilijantni Alasdair McLellan, čijem se stvaralaštvu divimo… Snimljen je u Marfi, u Teksasu, veoma posebnom mestu za nas. Gradu u kome smo pisali i snimali naš novi album. Prema ljudima iz Amerike gajimo dosta ljubavi i poštovanja jer smo u njoj održali na stotine nastupa proteklih godina. Nadamo se da ovaj video reflektuje toplinu i dobrodošlicu kojom smo tamo dočekani – rekli su o spotu članovi benda The xx.

The xx/ Photo: Facebook @thexx
The xx/ Photo: Facebook @thexx

Album “I See You” biće objavljen 13. Januara 2017. godine. Njihova prethodna dva albuma “xx” i “Coexist” prodati su u više od 3 miliona primeraka.

“I See You” označava novu eru za ovaj londonski trio koji čine Romi Madlej Kroft, Oliver Sim i Džejmi Smit. Sniman je od marta 2014. do avgusta 2016. godine u Njujorku, gradu Marfa u Teksasu, Rejkjaviku, Los Anđelesu i Londonu. Producenti su Džejmi Smit i Rodi Mekdonald. Bend The xx za album kaže da je to njihovo najodvažnije i najambicioznije izdanje.

KAKO VAM SE SVIĐA “ON HOLD”, NOVI SINGL LONDONSKOG TRIA THE XX

Previous post

Long Play i Salsa y Punto bend... Tamo gde se ukrštaju rok i Skadarlija

Next post

Kada lutke u Beogradu ožive... idu na Susrete lutkarskih pozorišta Srbije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *