The xx objavili spot za pesmu “On Hold”

0
80
Oglasi
The xx/ Photo: Promo
The xx/ Photo: Promo

Londonski trio “The xx” objavili su video za pesmu “On Hold”, prvi singl sa najnovijeg, trećeg albuma “I See You”. Spot je sniman u Marfi, u Teksasu, gde je bend pisao i snimio ceo album, a režirao ga je cenjeni filmski reditelj i fotograf Alasdair McLellan.

– Spot “On Hold” je režirao brilijantni Alasdair McLellan, čijem se stvaralaštvu divimo… Snimljen je u Marfi, u Teksasu, veoma posebnom mestu za nas. Gradu u kome smo pisali i snimali naš novi album. Prema ljudima iz Amerike gajimo dosta ljubavi i poštovanja jer smo u njoj održali na stotine nastupa proteklih godina. Nadamo se da ovaj video reflektuje toplinu i dobrodošlicu kojom smo tamo dočekani – rekli su o spotu članovi benda The xx.

The xx/ Photo: Facebook @thexx
The xx/ Photo: Facebook @thexx

Album “I See You” biće objavljen 13. Januara 2017. godine. Njihova prethodna dva albuma “xx” i “Coexist” prodati su u više od 3 miliona primeraka.

“I See You” označava novu eru za ovaj londonski trio koji čine Romi Madlej Kroft, Oliver Sim i Džejmi Smit. Sniman je od marta 2014. do avgusta 2016. godine u Njujorku, gradu Marfa u Teksasu, Rejkjaviku, Los Anđelesu i Londonu. Producenti su Džejmi Smit i Rodi Mekdonald. Bend The xx za album kaže da je to njihovo najodvažnije i najambicioznije izdanje.

KAKO VAM SE SVIĐA “ON HOLD”, NOVI SINGL LONDONSKOG TRIA THE XX

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime