Mr. Rabbit objavio spot za “Manifest”

0
26
Mr. Rabbit/ Photo; Facebook @mrrabbitofficial
Mr. Rabbit/ Photo; Facebook @mrrabbitofficial

Valjevski bend Mr. Rabbit objavio je spot za pesmu “Manifest” sa aktuelnog albuma “Postmoderna komedija”. Video je sniman i montiran tokom oktobra i novembra 2016. godine u Beogradu.

“Manifest” je njihov šesti po redu singl, a prvi sa albuma “Postmoderna komedija”, objavljenog za beogradsku izdavačku kuću Lampshade Media.

– Pokušali smo da sve dimenzije pesme, i to kako ju je ko od nas doživljavao, spakujemo u jednu smislenu celinu, kroz scene koje su i te kako (nažalost!) aktuelne danas. Nekoliko nivoa priče nas opominje koliko je važno dobro čuvati ono što imamo. Dobri Samarjanin postoji negde tamo, to treba uvek da imamo u vidu. A prečesto imamo i mi šansu da budemo on. Ali takođe, ne smemo ni da zaboravimo ko je bio taj Samarjanin – navodi Aleksandar Danilović, frontmen benda Mr. Rabbit.

Mr.Rabbit/ Photo: Promo
Mr.Rabbit/ Photo: Promo

“Manifest” podseća na već dobro poznate izlete ovog benda u tvrđi zvuk, pa je muzički sličan i prethodnom singlu “Magla” objavljenom sredinom 2015. godine. Za ljubitelje čvršćih rifova pronaći će se još po nešto na albumu “Postmoderona Komedija” koji je bend objavio sredinom oktobra ove godine.

Za režiju i produkciju spota zaslužan je Nikola Nikolić i NNSpark Production ekipa, a posebnu zahvalnost za realizaciju spota muzičari duguju teretani iz Beograda Crossgym Total Team i glumcima Nataši Perić i Đorđu Galiću. Ovaj projekat je ustvari prva saradnja benda sa beogradskom NNSpark produkcijom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime