Koncert 3 u 1: Kristali, VIS Limunada i Herz u Božidarcu

0
28
Kristali/ Photo: Facebook @kristalibg
Kristali/ Photo: Facebook @kristalibg

Kristali, VIS Limunada i Herz nastupiće zajedno na celovečernjem trostrukom koncertu 2. decembra u Centru za kulturu Božidarac u okviru Vračar Rocks festivala.

Jedan od najboljih bendova beogradske scene Kristali, koji već više od dve decenije pleni optimističkim stavom i neodoljivim zaraznim melodijama, nastupiće uz podršku mlađih kolega iz bendova VIS Limunada i Herz. Kristali će u punom sastavu  svoj best of repertoar ovom prilikom odsvirati pojačani  duvačkom sekcijom.

VIS Limunada/ Photo: Promo
VIS Limunada/ Photo: Promo

VIS Limunada, šestočlani ansambl koji inspiraciju crpi iz popularne muzike pedesetih i šezdesetih godina i dalje promovišu svoj prvi album jednostavno nazvan “Limunada”.

Sa albuma su se već izdvojili singlovi “Rame uz rame” i “Pleši pleši”, ali i “Zbogom ljubavi” pesma za koju su pred nastup u Božidarcu snimili i novi spot. Specijalno za posetioce Vračar Rocks festivala planiraju da predstave i neke numere koje šira publika do sad nije bila u prilici da čuje.

Herz/ Photo: Facebook/ Herz
Herz/ Photo: Facebook/ Herz

Herz je novi bend na našoj sceni koji je za kratko vreme uspeo da se sa svojim pesmama “Running” i “Izlazim” probije na prva mesta domaćih top lista, Jelentop 10, Videodrom, Diskodrom…

Bend je snimio maxi singl sa četiri pesme za izdavačku kuću Lampshade media, u Beogradskom studiju Strip u saradnji sa poznatim producentom Sašom Jankovićem .Članovi Herza su Aleksandar Šišić – bas i vokal, Dušan Šijak – gitara, Danijel Jovanović – klavijature, Nenad Trajković – bubanj. Ovo će biti njihovo prvo predstavljanje publici  Božidarca.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime