Home»Muzika»Homeland»Repetitor u Domu omladine Beograda

Repetitor u Domu omladine Beograda

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook @repetitorbgd
Repetitor/ Photo: Facebook @repetitorbgd

Eksplozivni beogradski pank-rok-stoner trio Repetitor pred kraj ovogodišnje turneje na kojoj promoviše novi album “Gde ćeš” nastupiće 3. decembra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine. Gosti na koncertu biće Auf Wiedersehen, njuvejv –elektro- rokenrol duo iz Beograda.

Dugoočekivani treći album “Gde ćeš” Repetitor je objavio 18. oktobra za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records. Izdanje na kojem se nalazi osam pesama objavljeno je u nekoliko formata: kao CD i LP, a dostupno je i za besplatan download (uz mogućnost plaćanja) na Bandcamp profilu grupe – repetitor.bandcamp.com.

Repetitor/ Photo: Facebook @repetitorbgd
Repetitor/ Photo: Facebook @repetitorbgd

U međuvremenu je novi singl Repetitora “Suženi snovi” puštao cenjeni BBC Radio 6, a gotovo svakodnevno stižu fenomenalne recenzije novog albuma “Gde ćeš” kao i novi datumi turneje koja ga promoviše.

Ulaznice za koncert benda Repetitor se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa, kao i u Felix Shopu i kafeu Ljubavnica (Balkanska 19). Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 800 dinara, a na sam dan nastupa za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1000 dinara.

Napomena: Svi koji žele da kupe ulaznicu, a nisu to u mogućnosti da urade ranije, mogu istu rezervisati putem mejla [email protected] slanjem imena i prezimena, broja telefona i ista će ih čekati na ulazu u Dom omladine.

Previous post

BRAKUS SE, NAKON RASKIDA SA ANASTASIJOM, SKINUO GO OD POJASA I ULETEO NA SEDNICU NARODNE SKUPŠTINE, GDE JE POSLANICIMA POKAZAO MASIVNU ZADNJICU! Evo šta se onda dogodilo...

Next post

LIRA VEGA VAS POZIVA NA "VUDU", NA BRODU, UZ ŠAMPANJAC...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *