Home»Muzika»LEJDI GAGA SE RASPLAKALA UŽIVO U TV EMISIJI

LEJDI GAGA SE RASPLAKALA UŽIVO U TV EMISIJI

7
Shares
Pinterest Google+
Lejdi Gaga/Photo: YouTube printscreen
Lejdi Gaga/Photo: YouTube printscreen

Lejdi Gaga dala je iskreni intervju za CBS News koji je emitovan u nedelju, a pevačica je pričala o raskidu veze sa verenikom Tejlorom Kinijem u julu ove godine.

– Mislim da svaka žena voli veoma jako. Muškarce volimo sa svime što imamo. Ali, ponekad ne znam da li je ta ljubav komplementarna sa dostojanstvom. Znate, mi ne želimo da od vas napravimo manjeg muškarca. Samo želimo da nas volite tako duboko i srdačno kao što mi volimo vas – rekla je Lejdi Gaga.

Pet godina bili zajedno
Lejdi Gaga i Tejlor Kini raskinuli su petogodišnju vezu u julu, a nediji su spekulisali da je održavanje veze na daljinu ipak bio preveliki zalogaj za njih. Ona je vreme provodila mahom u Los Anđelesu zbog muzičke karijere, dok je njen nekadašnji verenik snimao seriju u Čikagu.

Osvajačica Zlatnog globusa za ulogu u seriji “Američka horor priča” takođe je pričala o tome kako slava utiče na njen privatni život.

– Nedostaju mi ljudi. Nedostaje mi, znate, da idem bilo gde, upoznajem nove osobe, pozdravljam ih i pričam sa njima. Stvarno volim ljude – bila je iskrena pevačica.

Ona u jednom momentu nije mogla da izdrži i pred naletom emocija briznula je u plač.

CBS

 

Previous post

Lovefest objavio aftermovie: Najlepši trenuci festivala ljubavi

Next post

SJAJNA VEST: Google najavio svoj muzički festival

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *