Home»Igor Brakus»BRAKUS SE, NAKON RASKIDA SA ANASTASIJOM, SKINUO GO OD POJASA I ULETEO NA SEDNICU NARODNE SKUPŠTINE, GDE JE POSLANICIMA POKAZAO MASIVNU ZADNJICU! Evo šta se onda dogodilo…

BRAKUS SE, NAKON RASKIDA SA ANASTASIJOM, SKINUO GO OD POJASA I ULETEO NA SEDNICU NARODNE SKUPŠTINE, GDE JE POSLANICIMA POKAZAO MASIVNU ZADNJICU! Evo šta se onda dogodilo…

35
Shares
Pinterest Google+

Rekoše mi neki prijatelji iz žute štampe da moje kolumne na Headliner.rs niko ne čita i da moram nešto da preduzmem kako bi se ta, po mene, poražavajuća činjenica promenila.

Na ovom naslovu koji ste, pretpostavljam, pročitali ako sada čitate ovo, jer ovo što sada čitate sigurno ne biste čitali da niste pročitali naslov, ja sam naporno radio nekoliko dana.

Istraživačko novinarstvo nije jednostavna stvar. Nakon sati i sati provedenih sa lap-topom otkrio sam da aktuelno srpsko novinarstvo trenutno najviše interesuju emotivni status Anastasije Ražnatović, Narodna skupština i guzice u bilo kakvoj formi, pa sam pokušao da u naslovu ovog članka inkorporiram sve navedeno i sačekam da li će rezultat biti zadovoljavajući. Potpuno je nebitno o čemu se dalje radi u tekstu, jedino je važno da li je neko kliknuo na isti i koliko njih je to uradilo, tako da objektivno ja dalje ni nemam potrebe da bilo šta pišem…

Previous post

SJAJNA VEST: Google najavio svoj muzički festival

Next post

Repetitor u Domu omladine Beograda

0

 1. Hromi
  28/11/2016 at 3:14 pm — Reply

  Brakuse, lazu dusmani, citamo te!

 2. Gogi
  28/11/2016 at 6:42 pm — Reply

  Ma pisi covece ne obracaj paznju na jazavce sto guraju nos u svaki procep

 3. SNS bot
  28/11/2016 at 7:11 pm — Reply

  Mislim da je Brakus super čovek, i sigurno je imao opravdan razlog. Ona Anastazija je veštica. Dobro si im pokazao Brakuse !

  Napomena: Kada dobijam svoj zarađeni sendvič, za ovaj komentar ?

 4. Vladan
  28/11/2016 at 8:03 pm — Reply

  Ovo je prva Brakusova vest koju citam nakon 2-3 meseca…
  Tako da, metoda radi…! 😀 😉

 5. 28/11/2016 at 9:32 pm — Reply

  Не може да стане на Твитер!!!
  Бракусе, срушио си Твитер овим насловом!
  Запалио си интернет!
  Направио си већу пометњу него Зоранааах и Зорана на порно сајму

 6. Brakusaš
  29/11/2016 at 10:29 am — Reply

  Svi oni koji su hteli da pročitaju o tvojoj golGotinji uprkos tome što pretpostavljuju kako go izgledaš su dokaz da istraživačko novinarstvo u Srbiju nije umrlo (kao ni Fidel, i za to lažu!).

 7. Sneža
  29/11/2016 at 1:45 pm — Reply

  Naslovu fali ŠOKANTNO, NEĆETE VEROVATI…
  Inače prvi put vidim ovu stranicu tako da… idem u ćoše da se stidim. Stvarno me privukao naslov, ne zbog kćeri srpske majke niti zbog skupštine, mislim da je presudna bila pozamašna pozadina.

 8. Ivanka Marković
  29/11/2016 at 3:13 pm — Reply

  Pa bilo bi vreme da se pokaže svetu gola istina sa sednica skupštine koju mi građeni gledamo i osetimo na svojoj koži svaki dan!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *