Home»Muzika»Skromna Buika: Samo crni rum, đumbir, limun, led…

Skromna Buika: Samo crni rum, đumbir, limun, led…

4
Shares
Pinterest Google+
Konča Buika/ Photo: Promo
Konča Buika/ Photo: Promo

Svetski poznata španska pevačica Konča Buika održaće koncert 28. novembra u Sava Centru, a pred nastup u Beogradu iznela je više nego skromne zahteve od ogranizatora – u garderobi je za nju obavezan isključivo crni rum.

Pred nastup Buika očekuje pored crnog ruma i limun, đumbir i led, članovi benda žele između ostalog “hladno domaće pivo”, dok je od hrane čitava njena ekipa izjavila da je “domaća tradicionalna kuhinja dobrodošla”, ali da “ništa ne bude previše začinjeno”.

Konča Buika/ Photo: Promo
Konča Buika/ Photo: Promo

Buika dolazi u Beograd u okviru svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album “Vivir Sin Miedo”  na kome prvi put u karijeri peva više na engleskom nego na španskom jeziku, često mešajući oba. Tamnoputa “kraljica flamenka” autorka je devet od deset pesama na albumu koji prožimaju rege, raga, flamenko, R&B, afrobit i gospel.

– Posebno mesto na repertoaru koncerta u Sava Centru imaće poslednji album “Vivir Sin Miedo”, ali uživaćete takođe i u drugim mojim pesmama. Znam da je moja muzika bliska srpskoj publici i zato sam uzbuđena što dolazim ponovo u Srbiju – poručila je Buika.

Ulaznice za koncert Buike koštaju 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara i mogu da se kupe na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.

Previous post

WIKIMEDIA ODABRALA: Ova fotka iz Srbije je NAJLEPŠA NA SVETU

Next post

(OLD PICS ARCHIVE) Kad je bila klinka, Gven Stefani je jurila autogram ove zvezde...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *