Jubilej u Zvezdara teatru: 50. izvođenje “Klaustrofobične komedije”. Čestitamo!

0
33
Klaustofobična komedija/ Photo: Facebook @zvezdarateatar.rs
Klaustofobična komedija/ Photo: Facebook @zvezdarateatar.rs

U beogradskom Zvezdara teatru 25. novembra će 50. put biti izvedena “Klaustrofobična komedija” Dušana Kovačevića.

Predstava je prvi put izvedena 23. decembra 2015. godine i, kako je agenciji Beta rečeno u Zvezdara teatru, od tada je “Klaustrofobičnu komediju” videlo više od 12.000 ljudi.

“Klaustrofobična komedija” je ove godine dobila Nagradu publike Miodrag Petrović Čkalja za najsmešniju predstavu na 45. Danima komedije u Jagodini i Nagradu stručnog žirija za najbolju predstavu na ovogodišnjim Nušićevim danima u Smederevu, a glumac Ljubomir Bandović, koji u predstavi glumi Savu Odžačara, dobitnik je, pored ostalih, i nagrade Ćuran za najbolje glumačko ostvarenje na Danima komedije u Jagodini.

Na Danima komedije priznanje za najboljeg mladog glumca dobili su Nevena Ristić i Marko Janketić, koji je nagradjen kao najbolji mladi glumac i na ovogodišnjem Pozorišnom proleću u Šapcu.

Autorsku ekipu “Klaustrofobične komedije” čine: reditelj Darko Bajić, scenograf Milenko Jeremić, kostimograf Marina Vukasović Medenica, kompozitor Vladimir Marković i koreograf Milan Gromilić.

U predstavi igraju: Ljubomir Bandović, Nevena Ristić, Marko Janketić/Stefan Trifunović , Zoran Cvijanović/Stefan Trifunović , Slavko Štimac , Jovana Stojiljković , Igor Grabovica/Milan Gromilić.

Izvor: Beta.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime