Home»Pulse»Najave»”I živeli su srećno…?” – Pozorišna predstava za odraslu decu

”I živeli su srećno…?” – Pozorišna predstava za odraslu decu

6
Shares
Pinterest Google+

Pozorište lutaka Pinokio, 25. novembra otvara večernju scenu i poziva na premijeru prdstave za odrasle – ”I živeli su srećno…?”, po tekstu Nine Horvat, a u režiji Ferida Karajice.

Predstava “I živeli su srećno…?” kroz razgovore četiri princa koji žive u modernom svetu dekonstruiše bajku, srećne završetke i poznatu sintagmu “I živeli su srećno do kraja života”. Ova četiri princa iz bajke nalaze se na momačkoj večeri jednog od njih i u toku te jedne večeri otkrivaju lice i naličje svojih brakova u kojima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.

Photo: Facebook @pozoristelutaka.pinokio
Photo: Facebook @pozoristelutaka.pinokio

– Lepo, nepretenciozno, duhovito obračunavanje sa divnom rečenicom kojom se završava većina bajki. Kada je pomenuto otvaranje Večernje scene u Pozorištu lutaka Pinokio sinulo mi je da je baš zgodno da prinčevi iz jutarnjih scena doputuju na scenu uveče, kao četiri mlada čoveka koji su zbunjeni ljubavlju, sazrevanjem, brakovima….izgubljeni u svojim bajkama –rekao je reditelj ove predstave Ferid Karajica

U glavnim ulogama: Mihajlo Jovanović (princ Male Sirene), Đorđe Stojković (princ Trnove Ružice), Vučić Perović (Snežanin princ) i Strahinja Blažić (Pepeljugin princ).

Photo: Facebook @pozoristelutaka.pinokio
Photo: Facebook @pozoristelutaka.pinokio
Previous post

ŠTA POVEZUJE METALLICU I TESLINE MUNJE? Beogradski Festival nauke, naravno...

Next post

Provedite Ladies night uz Breda Pita i "Saveznike"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *