Home»Film»Saga o tri nevina muškarca

Saga o tri nevina muškarca

5
Shares
Pinterest Google+

U januaru 2017. u bioskope stiže domaća komedija “Saga o tri nevina muškarca” distributerske kuće Delius film.

plakatovajda

 

Seks je oduvek bio tema koja intrigira, koja je tabu, koja inspiriše i o kojoj podjednako misle muškarci i žene. Oni stariji ga sa radošću pamte, oni mlađi u njemu uživaju. A kako mladi danas shvataju seks na duhovit način pokazaće nam najnoviji film iz produkcije Telic Studios.

Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Oni će pokušati sve da ostvare svoj cilj pa će u pomoć pozvati i rodbinu, profesore, afričke gurue i estradu.

Scenario i režija: S Šridar. Uloge tumače: Nebojša Glogovac, Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Ivan Bekjarev, Luka Raco, Frano Lasić, Marija Stokić, Miljana Gavrilović, Maja Stojanović, Sanja Vujisić, Jelena Djukić

Premijera filma “Saga o tri nevina muškarca” zakazana je za 11. jaunar 2017. godine u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće, a od 12. januara film će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Previous post

Izložba slika Ljubinke Adamović Aksentijević

Next post

Da li ste spremni? Ovo je satnica Van Gogh rođendanske žurke

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *