Koncert i promocija spota grupe ZAA u Mikseru

0
25
ZAA/ Photo: Ivan Tasić
ZAA/ Photo: Ivan Tasić

ZAA se posle brojnih uspeha koji su obeležili  2016. godinu, među kojima je i evrovizijski nastup vokala Sanje Vučić, vraća pred beogradsku publiku. Na koncertu u Mikser Hausu 26. novembra publika će pored hitova poput “Unconditional Love”, “Irie & Kool”, “We” i “Good Things” moći premijerno da čuje i aktuelni singl “Trouble” kao i još nekoliko novih pesama. Podršku će im pružiti bend “Itch”, a nastup počinje u 22:00 časa.

– Radujemo se predstojećem koncertu u Mikser Hausu, kada ćemo se po drugi put ove godine sresti sa beogradskom publikom koju mnogo volimo. Očekujte omamljujuću energiju i mnogo dobru svirku – poručuje Sanja Vučić.

U nastup ZAA publiku u Mikser Hausu će uvesti grupa “Itch”, koja uskoro objavljuje svoj drugi album za izvadačku kuću iz SAD, a koja je takođe ove godine imala zapažen nastup na “Belgrade Beer Festu”.

Itch/ Photo: Promo
Itch/ Photo: Promo

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima “Gig Stix” po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu po ceni od 800 dinara.

Poznati repertoar koji obećava nezaboravne koncerte upotpunjen novim singlovima, publika će imati prilike da čuje i u Nišu u klubu “Feedback” 9. decembra, kao i u Novom Sadu 23. decembra u “Gerila” baru.

U susret predstojećim koncertima i četvrtom studijskom albumu,  bend ZAA je objavio spot za novi singl “Trouble”, koji je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima. Video je snimljen uživo u studiju “Košnica” u Kruševcu, koji potpisuje i celokupnu audio i video produkciju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime