Zrenjaninske Šišarke obeležavaju 10 godina uz dokumentarni film i novi spot

0
33

Zrenjaninski bend Šišarke već deset godina postoji na muzičkoj sceni Srbije. Ovaj jubilej bend je rešio da obeleži snimanjem dokumentarnog filma, kao i novim spotom.

– Ideja se rodila sasvim spontano i bez nekakvih pretenzija u bilo kom smislu, složili smo se oko toga da je pred nama prava prilika i pravi povod da se upustimo u jednu ovakvu avanturu, koju ćemo sigurno pamtiti – kažu članovi benda.

Inicijator a kasnije i realizator celog projekta, koji je zamišljen kao obeležavanje jedne decenije od kada je bend u svom prvobitnom sastavu napravio prvu demo verziju pesme, jeste Zoran Radovanov, bubnjar i u poslednje vreme producent benda.

Kao veoma upečatljiv trenutak, u samim počecima benda, je svakako bio i ostao taj kada je demo pesma pod nazivom “U kavezu mašte“ nastala i najverovatnije ucrtala stazu kojom će bend ići narednih godina. Baš zbog toga je ta numera odabrana za ovaj projekat, jer sa pogledom ka budućnosti pokazuje gde je sve počelo i koliko već traje. Tako da će reizdanje ove pesme udahnuti jedan novi život u stihove koje su pre desetak godina bili esencija stvaranja benda.

U poduhvatu su učestvovali svi članovi benda od njegovog osnivanja, a film, zajedno se video spotom, znak je zahvalnosti prema onima koji su pružali ljubav i bili deo ove priče sa “ove” ili “one” strane.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime