Home»Pulse»Puls grada»Završen desetodnevni projekat Jasmine Holbus – Let’s Talk

Završen desetodnevni projekat Jasmine Holbus – Let’s Talk

6
Shares
Pinterest Google+

U Galeriji Štab u prisustvu velikog broja prijatelja i većine učesnika, Jasmina Holbus je zatvorila svoj desetodnevni multimedijalni umetničko-istraživački projekat Hajde da razgovaramo (Let’s talk), koji je bio postavljen od 11. novembra. 

Jasmina Holbus je poslednje večeri predstavila video i integralni katalog, kao finalni zapis ove izložbe, koji je potpisivala svim prisutnima u galeriji.

Ova nesvakidašnja prezentacija knjige poezije, bila je na kraju i jedinstvena izložba izuzetnih radova čiji su učesnici bili poznati umetnici, njih više od 20, a koje je Jasmina pozvala da svojim radom odgovore na njenu poeziju.

Photo: Promo
Photo: Promo

Umetnici koji su učestvovali u projektu Let’s Talk su: vizualni umetnici Saša Pančić, Mihael Milunović, Filip Mikić, Uroš Đurić, Ivan Gračner, Nenad Maksimović, Marijana Gvozdenović, Goran Mećava, Vladimir Končar; umetnički fotografi Vukica Mikača Lovren i Jelena Janković; kompozitori i pijaniste Bojan Zulfikarpašić, Nadina Janković i Miroslav Miša Savić; scenograf Aleksandar Denić, multimedijanlni umetnik Darko Rundek i Dragan Novković, arhitekta Dragomir Nikolić, pesnikinja Marta Radovanović, glumac Pavle Pekić i mnogi drugi. Kustos ovog projekta je Milica Pekić, dok je dramaturg Periša Perišić.

Photo: Promo
Darko Rundek/ Photo: Promo

 

Foto: Marina Bugarčić, Stanko Prvanović

Previous post

Imate nedelju dana da zavolite FLUX radio

Next post

BILLBOARD + TWITTER TOP 10, 21.11.2016.

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *