Evo kako svetski hit Džastina Timberlejka zvuči na srpskom…

0
51
Photo: Facebook @justintimberlake
Photo: Facebook @justintimberlake

Svetski hit Džastina Timberlejka “Can’t Stop The Feeling”, pesme napravljene za novi animirani film “Trolovi”, dobio je i srpsku verziju, koju izvode Ana Štajdohar i Marko Mandić.

Kako je saopšteno iz distributerske kuće MCF MegaCom Film, “zarazna” Timberlejkova pesma pripremila je teren za najnoviji animirani film studija DreamWorks (“Šrek”, “Kung Fu Panda”, “Madagaskar”) nekoliko meseci pre njegove bioskopske distribucije.

Pesma je velikom brzinom postal popularna u svetu, a pozitivna energija koju refren pesme širi, na najbolji mogući način opisuje temu ovog animiranog filma za koji je i napisana – sreća, ljubav i zagrljaji koji mame na ples.

Trolovi/ Photo: youtube,com printscreen
Trolovi/ Photo: youtube,com printscreen

Trolovi su luckasta stvorenja, sa velikim očima, koja se razlikuju po boji kose, a inspiracija za film su bile popularne figurice koje je davnih ’60-ih kreirao danski umetnik Tomas Dam. Trolove povezuje zajednički pogled na svet, vezuju ih zagrljaji, boje, muzika, djuskanje i druženje.  Sreća Trolova je toliko velika, da postaju meta velikim, strašnim i pesimističnim Bergenima koji žele tu sreću da im ukradu i osete ukus “istinske sreće”.

Film je sinhronizovan na srpski, pa su tako i glavne uloge i prepeve sjajnih hitova (“I’m Coming Out” Dajane Ros, “September” Earth Wind & Fire, “Move Your Feet” Džuniora Seniora, balada “True Colors” Sindi Loper) sinhronizovali naši poznati pevači Ana Štajdohar i Marko Mandić, a tekstove pesama preveo je Vladimir Marković Looney.

Film je svetsku premijeru imao u Londonu 8. oktobra ove godine na Londonskom filmskom festival, a ovde možete da poslušate kako zvuči “Ples, ples, ples” .

https://www.youtube.com/watch?v=16fchFtxdMg

Izvor: Beta.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime