Džef Majls i Simfonijski orkestar RTS spremni za spektakl u Beogradu

0
108
Džef Majls/ Photo: Promo
Oglasi

Lovefest Experience, jedinstveni spoj muzike svetske tehno legende Džefa Majlsa i Simfonijskog orkestra RTS biće održan 24. novembra u BelExpo Centru u Beogradu. Koncert om će biti obeleženo deset godina postojanja Lovefesta, a osim Džefa Majlsa  i članova ansambla, nastupiće i poznati srpski di-džejevi.

Najpoznatiji predstavnik Detroit tehna i osnivač legendarnog muzičkog pokreta “Underground Ressistance”, Džef Majls  već u ponedeljak stiže u Beograd. U danima pre koncerta on će održati zvanične probe sa članovima Simfonijskog orkestra RTS i maestrom Bojanom Suđićem i susresti se sa studentima Fakulteta muzičke umetnosti. Njegov duži boravak u Beogradu biće i nova prilika da uživa u gradu u kome je poslednji put nastupio pre više od 20 godina.

Posle nastupa Džefa Majlsa i čak 63 člana Simfonijskog orkestra RTS, na binu stižu pioniri srpske elektronske scene Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Kristijan Molnar, di-džej čija je karijera nedavno doživela vrtoglav uspon. Njih trojica će biti deo zvaničnog after partija i tako zatvoriti prvo izdanje Lovefest Experience.

Dejan Milićević/ Photo: Promo
Dejan Milićević/ Photo: Promo

Tačno u ponoć sve posetioce čeka veliko iznenađenje i svetska premijera. U saradnji sa kompanijom Samsung, svi koji budu u BelExpo Centru biće u prilici da na jedinstven način dožive spoj muzike i tehnologije. Za one koji ne budu bili u prilici da dođu na koncert, u svim objektima “Kafeterije” u Beogradu biće organizovan poseban 360° video live streaming u okviru koga će gosti moći da iskuse 3D projekciju koncerta u realnom vremenu.

Iako je do Lovefesta ostalo nedelju dana, ulaznice za ovaj događaj su gotovo rasprodate. Cena regularne ulaznice je 22 EUR, dok oni najvatreniji  fanovi mogu da kupe Fan Pit kartu za 33 EUR. VIP karte mogu se nabaviti po ceni od 66 EUR, dok su mesta za VIP GOLD već rasprodata. Sve karte mogu da se naruče i na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Džef Majls/ Photo: Promo
Džef Majls/ Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime