Home»Knjige»BOLJE OD SPAVANJA… Noć knjige 16. decembra

BOLJE OD SPAVANJA… Noć knjige 16. decembra

8
Shares
Pinterest Google+
Regionalna manifestacija Noć knjige biće održana 16. decembra od 17 do 24 sata, najavila je izdavačka kuća Laguna
Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija, a svojevrsni festival knjige, 15. po redu, organizuju izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Laguna sa produkcijom od tri stotine pedeset objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća u zemlji i regionu. 

Kao potvrda kvaliteta, Laguni je pripala i nagrada za izdavača godine na nedavno završenom Sajmu knjiga, a nakon Londonskog sajma knjiga, gde se našla u najužem izboru za najboljeg izdavaca, visoko se pozicionirala i na svetskoj mapi izdavaca.

U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje 39 knjižara, kao i najveća internet prodavnica u regionu (www.delfi.rs.)

Noć knjige ce se održati u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 20 gradova u Srbiji.

Regionalni karakter ovoj manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću, što u zbiru daje 26 gradova učesnica.  Klubovi čitalaca okupljaju oko 450.000 članova.

Noć knjige, pokrenuta 2009. godine, postala je najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 40.000 ljubitelja dobre knjige.

Pored ponude (više od 50.000 naslova) i ove godine organizatori pripremaju popuste, poklone, promocije, druženja sa najpoznatijim domaćim autorima.

Previous post

JUŽNJAČKA UTEHA… Rokenrol u gradu na Nišavi, danas, juče, sutra...

Next post

Evo kako svetski hit Džastina Timberlejka zvuči na srpskom...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *