Home»Pulse»Puls grada»DOBRA VOLJA I VELIKO SRCE, A GLAS… ZAR JE VAŽNO? Zvezde pevaju na humanitanim VIP karaokama!

DOBRA VOLJA I VELIKO SRCE, A GLAS… ZAR JE VAŽNO? Zvezde pevaju na humanitanim VIP karaokama!

4
Shares
Pinterest Google+

Jedna sjajna tradicija se nastavlja… Poznate ličnosti srpske javne scene ponovo su se ujedinile u jednoj, humanoj ideji – da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

A to će učiniti na takmičenju IMMO VIP karaoke, koje će i ovog puta biti održano u domu dobre energije, IMMO Outlet Centru na Novom Beogradu.

U ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, nema pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača. Već samo ljudi dobre volje i velikog srca. Koji su došli da se dobro zabave, pruže doba provod publici i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U sredu, 16. novembra, uz Blah Blah bend nastupiće glumci Nevena Šarčević i Ivan Tomić, TV lica Aleksandra Gudelj, Jelena Petković, Milica Bursać, Aleksandra Simić, Drina Pešić, Dea Đurđević, Ksenija Bujisić, novinarka Jovana Veljković, mis turizma Srbije Milica Miletić, promoter zdravog života Saša Plećević poznatiji kao Dr Filgud i mlada hit “jutjuberka” Ruža Rupić.

Photo: Headliner.rs
Photo: Headliner.rs

S obzirom na to da atmosfera na humantarnim VIP karaokama uvek bude odlična, mikrofona će se najverovatnije prihvatiti i neko od članova žirija, koji ovog puta čine pevačice Ivana Jordan i Dragica Radosavljević Cakana, muzičar Neša Galija, novinarka Tanja Vojtehovski, kreatorka Suzana Perić, glumica Marija Petronijević, pisac Branko Rosić, TV voditeljka Irina Kruška, čuveni radio voditelj Igor Brakus, TV lice Ivan Golušin, novinar Saša Jovanović, psiholog Danijela Tiosavljević, muzičari Filip Pat i Veljko Kuzmančević, muzički producent Boris Nikolić, kao i neizbežna i sveprisutna Nada Macura. Dakle, ako dolazite u IMMO centar, obucite se slojevito… Napolju je hladno, a unutra će biti vrelo.

Pobednika humanitarnog IMMO VIP karaoke festivala, koji i ovog puta pomaže Dove Derma Spa, čeka nagrada od 50.000 dinara, a on će sam odlučiti kome želi da pomogne tim novcem.

Program će voditi Marina Kotevski-Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.

Previous post

Bili smo... Schime Trio promovisao album "Do you really wanna play?"

Next post

Milena Dravić dobitnica nagrade Dobričin prsten

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *