Majkl Stajp, bivši pevač benda R.E.M. se vraća muzici… možda u ZZ top

0
58
Majkl Stajp/ Photo: instagram @michaelstipe
Majkl Stajp/ Photo: instagram @michaelstipe

Pošto se pre pet godina povukao iz javnosti, bivši pevač kultnog benda R.E.M. Majkl Stajp u intervjuu za New York Times kaže da je spreman da se vrati muzici.

– Nisam spreman da budem pop zvezda sa svojih 56 godina, ali želim ponovo da radim u muzici – izjavio je Stajp.

Inače, on je potpisan kao producent predstojećeg albuma “SIR” elektronskog dvojca Fischerspooner, a da li će da peva ili samo da piše pesme, to se u ovom trenutku još ne zna.

Zadnjih dana se dosta priča o reizdanju hit albuma “Out Of Time” benda R.E.M koji će se pojaviti na tržištu kao Deluxe Edition 18. novembra 2016. u čast 25 godina od prvog objavljivanja.

Majkl Stajp/ Photo: instagram @michaelstipe
Majkl Stajp/ Photo: instagram @michaelstipe

“Out Of Time” je svojevremeno potvrdio dominaciju tada underground benda R.E.M. i svrstao ga među najveće i najpoznatije bendove u svetu. I dok su mnogi alternativni bendovi bili oprezni po pitanju mainstream uspeha i teško se prilagođavali slavi, Stajp nije imao takvih problema.

– Bio sam spreman za to – rekao je – Radili smo već 11 godina i bilo je vreme da idemo korak napred. Mislim da sam bio prilično “na zemlji” u tom trenutku. Maštanje o slavi i onome što ona stvarno donosi su dve veoma različite stvari. Stvarnost nikada nije toliko seksi. Ali ja volim svoj život, uživam da budem javna ličnost i volim skoro sve što popularnost donosi.

Sudeći po trenutnom imidžu Majkla Stajpa, a uz njegovu želju da se vrati muzici, nadamo se da će ZZ top biti voljan da primi novog člana…

Izvor: Diffuser

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime