“GOSPOĐA”, ILI… VOODOO MOJO U MUŠKOM RAJU

0
112
Photo: Facebook @VoodooMojo
Photo: Vladimir Stojaković

Banjalučki bend Voodoo Mojo objavio je singl i spot za pesmu “Gospođe”. Spot je radila ekipa Boulevard produkcije iz Banjaluke, a pesma je snimljena u studiju Digital Boyler pod produkcijskom palicom Ninoslava Dobrijevića Tikija.

Spot je sniman u Banjaluci na nekoliko interesantnih lokacija, od kojih je najatraktivnija kultni Peckham pub, gdje je letos održano muzičko takmičenje “Peckham live stage” u okviru kog je bend Voodoo Mojo nagrađen snimanjem spota.

Photo: Facebook @VoodooMojo
Photo: Facebook @VoodooMojo

Tematiku spota, kao i celokupan stajling su osmislili muzičari iz benda, a ideju je razradila kreativna ekipa Boulevard produkcije. Glavnog junaka u trenucima opijenosti “gospođe sa druge planete” odvode u samo njemu poznat raj iz koga se on na kraju vraća u svoj “običan” život, srećan što ima čemu da se vrati čak i posle ovakve avanture, a tekst pesme poručuje da svaki čovek treba da ceni ono što trenutno ima, a da nedostižne maštarije u mašti i ostanu.

[accordion title=’Voodoo Mojo je…’]

Photo: Facebook @VoodooMojo

Voodoo Mojo je bluz rok bend iz Banjaluke koji je posvećen stvaranju autorske muzike. Okupili su se 2012. godine i od tada aktivno sviraju, kako svoje autorske, tako i bluz i rok kompozicije poznatih svetskih i domaćih izvođača.

Ova muzička kreativna četvorka učestvovala je na velikom broju uglednih muzičkih festivala, gdje su osvojili simpatije, kako žirija, tako i publike. Neki od festivala na kojima su nastupali su: Mikser festival u Beogradu, dve godine zaredom svirali su na najvećem festivalu regionalnih bendova Demofest u Banjaluci, Rockellerando festivalu u Breši, kao i mnogim drugim festivalima u BiH i regionu.[/accordion]

Kako je istakao Aleksandar Kolarov, pevač i frontmen benda, kao suprotnost tekstu, spot predstavlja parodiju upravo na te ljude koji se trude da maštanja pretvore u nemoguću stvarnost, kao i na one koji su u zabludi da u toj stvarnosti žive.

Voodoo Mojo se ovih dana priprema za mini turneju, na kojoj će od 24. do 27. novembra održati nastupe u nekoliko gradova Švajcarske. Pored nastupa, bend će ovu turneju iskoristiti da promoviše i spot za pesmu “Gospođe”.

Kada je reč o promociji spota, bend je najavio da će na predstojećim nastupima publici prirediti i nekoliko iznenađenja. Informacije o nastupima možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime