Home»Pulse»Otvoren multimedijalni projekat Jasmine Holbus – Let`s Talk

Otvoren multimedijalni projekat Jasmine Holbus – Let`s Talk

3
Shares
Pinterest Google+

U prepunoj galeriji Štab, 11. novembra je otvoren desetodnevni multimedijalni umetničko-istraživački projekat, Jasmine Holbus – Let`s Talk.

Nakon zvaničnog otvaranja Jasmina je pozvala više od 20 umetnika i prisutnu publiku ovog nesvakidašnjeg projekta za Otvoreni sto, da zajedno otpočnu dijalog na temu Hajde da razgovaramo, koji je bio rad za sebe, performans u okviru izložbe.

Photo: Promo
Photo: Promo

Među umetnicima koji će narednih deset dana učestvovati u ovom projektu su: vizualni umetnici Uroš Đurić, Saša Pančić, Mihael Milunović, Filip Mikić, Ivan Gračner, Nenad Maksimović, Marijana Gvozdenović, Goran Mećava i Vladimir Končar. Umetnički fotografi Vukica Mikača Lovren i Jelena Janković. Kompozitori i pijaniste Bojan Zulfikarpašić, Nadina Janković i Miroslav Miša Savić. Scenograf Aleksandar Denić, multimedijanlni umetnici Darko Rundek i Dragan Novković, arhitekta Dragomir Nikolić, pesnikinja Marta Radovanović i glumac Pavle Pekić.

Kustos projekta Let`s Talk je Milica Pekić, dok je dramaturg Periša Perišić.

Photo: Promo
Photo: Promo

Tokom trajanja ove manifestacije, umetnici će svakodnevno boraviti u galeriji, stvarati i razgovarati sa posetiocima, koji će i sami biti pozvani da učestvuju u stvaranju finalnog rezultata, koji će biti predstavljen 18. novembra od 20:00 časova u galeriji Štab.

HAJDE DA RAZGOVARAMO SA JASMINOM HOLBUS U GALERIJI ŠTAB

Previous post

Žerar Marsel Depardije u ulozi Josifa Visarionoviča Staljina

Next post

Film "Vetar" Tamare Drakulić na festivalu u Torinu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.