Home»Film»Svečano otvoren bioskop Cineplexx Niš premijerom filma “Vojna akademija 3”

Svečano otvoren bioskop Cineplexx Niš premijerom filma “Vojna akademija 3”

1
Shares
Pinterest Google+

Najveći i najmoderniji bioskop na jugu Srbije Cineplexx Niš, svečano je otvoren premijernim prikazivanjem filma “Vojna akademija 3: Novi početak”. Ekipa filma i mnogobrojne zvanice iz Srbije i inostranstva prošetale su sinoć crvenim tepihom u STOP SHOP ritejl parku i tako uveličalo dolazak kompanije Cineplexx u Niš.

– Veoma smo ponosni da smo posle dva bioskopa u Beogradu i jednog u Kragujevcu, otvorili Cineplexx bioskop i u Nišu. Zahvalni smo na podršci koju nam je dao grad Niš, ali i partnerima koji su učestvovali u stvaranju ovog bioskopa u proteklih šest meseci, među kojima bih posebno istakao STOP SHOP ritejl park. Verujemo da će otvaranje ovog bioskopa daljem razvoju filmske industrije u ovom delu Srbije – izjavio je rukovodeći partner kompanije Cineplexx, Kristof Papusek.

Photo: Promo
Photo: Promo

Čast da zajedno sa gospodinom Papusekom otvori bioskop Cineplexx Niš imao je gradski većnik Igor Vojinović.

Posle uspešne premijere, publiku ju pozdravila glumačka ekipa filma: Tihomir Stanić, Tamara Tomanović, Gordana Paunović, Anđela Jovanović, Andrea Ržaničanin, Đorđe Stojković, Branko Janković, Ivan Mihajlović i Bojan Perić, koji se ujedno ispred filma zahvalio publici i izrazio zadovoljstvo što Cineplexx Niš i film “Vojna akademija 3” imaju zajednički novi početak.

Photo: Promo
Photo: Promo

Bioskop Cineplexx Niš ima pet sala, opremljenih najmodernijom tehnologijom, RealD 3D sistemom, sa ukupno 838 mesta i specijalnim, ljubavnim sedištima. Najveća bioskopska sala će imati mogućnost da filmove prikazuje u 4K rezoluciji, koja dvostruko bolje dočarava kvalitet slike na platnu.

Previous post

Crossroads - tamo gde se ukrštaju rok i Skadarlija

Next post

Svi hoće uspomenu na Bouvija: Prvi deo privatne zbirke umetnina prodat za 30 miliona dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *