DŽIBONI OTRKIO ZAŠTO VOLI SAVA CENTAR: U zidovima te dvorane zapisana je energija svih velikana koji su u njoj svirali

0
78
Oglasi
Džiboni/ Photo: Ivana Vučić
Džiboni/ Photo: Ivana Vučić

Splitski kantautor Džiboni održaće 11. novembra u 20:30 časova prvi od tri koncerta (12. i 15. novembar) u beogradskom Sava Centru, na kojima promoviše svoj deo novog albuma “Familija”.

– Znam da ima ljudi koji neće doći samo na jedan koncert, već na dva, a možda i sva tri. Prema njima imam veliku obavezu da nijedan koncert ne sme da bude potpuno isti. Svaki koncert mora u nekoj meri biti različit – kaže Zlatan Stipišić.

Džiboni je već gostovao u Sava Centru u decembru 2014. Godne, a sada se vraća kako bi predstavio svoj deo “Familije” (2016.), zajedničkog albuma snimljenog sa Oliverom Dragojevićem. Sa albuma su i Džibonijevi hit singlovi “Onako, od oka” i “Udica”.

– Beograđani će čuti stare pesme koje su važne i njima i meni. Biće i nove, za koje mislim da su stvarno dovoljno dobre da mogu stajati uz bok sa starima. A Sava Centar mi se strašno svideo, i nisam hteo u neku drugu dvoranu. Svi muzički velikani koji su svirali tamo su ostavili nešto iza sebe, neku neuništivu energiju zapisanu u zidove te dvorane, što je meni jako bitno – kaže Džiboni.

PREMIJERA: DŽIBONI OBJAVIO SPOT ZA PESMU “UDICA”

DŽIBONI I TREĆI PUT PEVA ZA BEOGRAĐANE

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime