Stivi Vonder i Ariana Grande snimili duet za crtać

0
39
Stivi Vonder/ Photo: Facebook @StevieWonder
Stivi Vonder/ Photo: Facebook @StevieWonder

Saundtrek iz animiranog filma “Pevajmo”, na kome se nalazi i duetska pesma Stivija Vondera i Arijane Grande – “Faith”, moći će da se naruči od 18. novembra, a u prodaji će se naći od 9. decembra, saopštio je srpski distributer filma “Taramaunt”

U produkciji Rajana Tedera i Benija Blanka, “Faith” je prva pesma koju je Stivi Vonder, uradio za neki film u poslednjih 25 godina.

U filmu “Pevajmo”, koji u bioskope stiže 22. decembra, naći će se više od 65 pesama. Glavni junak je Baster Mun, ugledna koala, direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Suočen sa propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Arijana Grande i Stivi Vonder/ Photo: Facebook @arianagrande
Arijana Grande i Stivi Vonder/ Photo: Facebook @arianagrande

Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk, miš koji pevuši jednako dobro kao što vara ljude, Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa, Rozita, premorena majka koja ima 25 prasića, Džoni, mladi gorila gangster koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala i Eš, pank-rok bodljikavo prase koje pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

Glasove životinjama pozajmili su Iva Stefanović, Bojan Lazarov, Slobodan Stefanović, Milan Tubić, Danijel Sič, Milan Antonić, Nataša Balog, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Paulina Manov, a reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović.

Izvor: Tanjug.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime