Home»Film»Rami Malek menja Sašu Barona Koena u ulozi Fredija Merkurija

Rami Malek menja Sašu Barona Koena u ulozi Fredija Merkurija

3
Shares
Pinterest Google+

Zvezda televizijskog serijala “Mr.Robot” i dobitnik ovogodišnje nagrade Emmy za “najboljeg glavnog glumca u drami”, Rami Malek, trebalo bi da glumiti Fredija Merkurija u novom filmu o grupi Queen.

Film “Bohemian Rhapsody”, koji će razotkriti bogatu i zanimljivu priču legendarnih britanskih rokera, produciraće Grejem King, koji na projektu radi već gotovo osam godina, dok bi rediteljsku palicu trebalo da preuzme Brajan Singer, poznat po svojim filmovima franšize X-men.

Rad na projektu traje poprilično dugo zbog raznih problema i komplikovanih odnosa koji su se razvijali u procesu realizacije filma.

Photo: Promo
Photo: Promo

Jedna od ključnih situacija koja je svakako uticala na projekat je odlazak Saše Barona Koena, koji je bio zamišljen kao idealan glumac za ulogu Merkurija.

Popularni glumac koji se proslavio ulogama Borata, Bruna i Ali G-a, otišao je zbog neslaganja s jednim članom grupe Queen koji radi na filmu.

Naime, neimenovani član grupe je navodno rekao Coenu da će film biti uspešan jer na polovici filma Merkuri umire, dok drugi deo prikazuje ostatak grupe kako nastavlja dalje.

Koenu se takva misao nije svidela, pa je napustio projekat kavši kako niko neće hteti da gleda film u kojem frontmen grupe umire u sredini, a u drugoj polovini se ostatak benda oporavlja.

Gitarista Brajan Mej kasnije je takvu Koenovu interpretaciju odbacio kao laž.

Izvor: Muzika.hr

Previous post

Brakusovo pismo predsedniku Trampu

Next post

Finalno veče "Restl festa"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.