Brakusovo pismo predsedniku Trampu

2
46
Donald Tramp/Photo: dacebook@DonaldTrump

Dragi Donalde… predsedniče… celu noć sam probdeo pored televizijskog aparata čekajući konačne rezultate ove naše borbe.

Kažem naše jer su Vaša uverenja, predsedniče i moja lično.

Ujutru kada je sve bilo gotovo popio sam američki viski i bromazepam da bih se malo smirio od silnog uzbudjenja i blaženosti osećaja koja su me preplavila.

Želim da napomenem, voljeni Vođo, da sam do ovoga jutra sa bromazepamom pio isključivo votku, ali vremena i prioriteti se menjaju, a i ja se menjam u skladu sa njima. Nikada nisam previše voleo Ameriku i taj takozvani “američki san” nikada nisam imao ni potrebu ni želju da sanjam. Na svadbama sam oduvek tražio da mi sviraju “Prokleta je Amerika” a ja bih pevao umesto Bobana Zdravkovića. Ne znam da li ste čuli za Bobana. Evo, maše Vam, predsedniče. Sedi ovde pored mene dok Vam kuckam ova slova. Sjajan je on momak i spreman da pesmu preimenuje u “Prokleta je Hilari” samo ako Vi to poželite. Vaša zapovest je za nas želja! Sada, kada ste Vi postali predsednik, ceo život svakog čoveka na planeti se menja iz korena. Napokon smo svi dobili mogućnost da se nadamo nečemu i zamišljamo ono “bolje sutra” o kojem smo do sada smeli samo da maštamo.

Donald Tramp/Photo: dacebook@DonaldTrump
Donald Tramp/Photo: dacebook@DonaldTrump

Zbog svega toga Boban i ja, Brakus, smo rešili da vam među prvima pošaljemo spisak želja koje ćete nam, mi u to čvrsto verujemo, ispuniti u narednih mesec dana:

 

  • Povratak Kosova u Srbiju
  • Đoković ponovo broj 1 uz tešku povredu gluteusa Endi Mareja
  • Aneksija San Marina, Luksemburga i Lihtenštajna (možemo istovremeno napasti ove tri države i pripojiti ih Srbiji)
  • Pobeda na Pesmi Evrovizije, a Srbiju da predstavlja Bijonse
  • Sinhronizovani napad projektilima voda-vazduh-zemlja na Tiranu
  • Gratis angažman Stivena Spilberga na režiji nastavka projekta “Selo gori a baba se češlja”, gde bi glavne glumačke role, takođe gratis, realizovali Leonardo di Kaprio i Tom Kruz
  • Milion dolara nepovratnog zajma meni, a pola miliona Bobanu za realizaciju novog CD projekta “Prokleta je Hilari”
  • Prestanak ulaganja američkih finansijskih sredstava u plaćeničke, nepatriotske, antivladine, izdajničke organizacije u Srbiji i preusmeravanje istih u fond “Sveti spasilac Brakus kratkovidi trećemučenik”
  • Dolazak forenzičara iz Floride, na čelu sa Horejšo Kejnom, koji bi istražili šta se desilo u Savamali (nije da ovi naši ne umeju, nego nemaju vremena)
  • Deset miliona dolara u kešu sajtu headliner.rs

 

Eto, mislim da je ovo Vama, poštovani Predsedniče, sve veoma izvodljivo, a poznato je i da ste jako operativni, pa se nadamo da ovo pismo neće završiti u košu, gde su najčešće završavale lopte naših NBA zvezdi Divca, Stojakovića, Danilovića, Radmanovića…

S neizmernim poštovanjem… Vaš Brakus… tu je i Boban pored… maše!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime