“Samo ja”, novi spot noise-pop benda Artan Lili

0
95
Oglasi
Artan Lili/ Photo: Predrag Mijailović
Artan Lili/ Photo: Predrag Mijailović

U susret velikom beogradskom koncertu u Mikser Hausu  25. novembra Artan Lili objavljuje jesenji hit “Samo ja”. U pitanju je već četvrti po redu singl-spot beogradskog noise-pop sastava sa njihovog predstojećeg albuma pod nazivom “New Deal” u izdanju Lampsahde Media.

Audio produkciju pesme je i ovoga puta uradio Goran Crevar (Digimedia), dok je za režiju spota bio zadužen  Miodrag Cicović .

Artan Lili/ Photo: Predrag Mijailović
Artan Lili/ Photo: Predrag Mijailović

– Video je snimljen u KPGT-u i mi vam sa zadovoljstvom predstavljamo spot i pesmu za koju se nadamo da će postati neizostavni deo vaših plejlista – ističe frontmen benda Bojan Slačala i dodaje da je  – entuzijazam cele ekipe ponovo bio presudan u realizaciji celog projekta.

Izlazak novog singla “Samo ja” predstavlja uvertiru za veliki beogradski koncert koji će grupa održati 25. novembra u prostoru Mikser Hausa,  a kao predgrupa nastupiće mladi pančevački trio Buč Kesidi, takođe ekskluzivci izdavačke kuće Lampshade Media.

Nedelju dana  nakon beogradskog koncerta Artan Lili će da nastupi u Kragujevcu, dok će novosadska publika imati priliku da ih vidi 17. decembra u klubu The Quarter.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime