Ništa bez naših: Multimedijalni spektakl Vivaldianno uz podršku domaćih glumaca

0
118
Oglasi
Vivaldianno/ Photo: Promo
Vivaldianno/ Photo: Promo

Jubilej od 10 godina zvaničnog rada, Arena će obeležiti 11. novembra 3D koncertom Vivaldianno. Brojna svetla, zvučnici i video ekrani, čine ovaj događaj ekvivalentnim sa koncertima najvećih zvezda muzičke scene čime Vivaldianno više nalikuje na rock spektakl sa specijalnim efektima.

Vivaldianno/ Photo: Promo
Vivaldianno/ Photo: Promo

Da nije u pitanju klasičan koncert već potpuni multimedijalni događaj, govori i postojanje radnje prikazane učešćem baletskih umetnika kao i naracijom koja je poverena našim istaknutim glumcima. Dramatičan život Antonija Vivaldija dočaraće Dragan Vujić Vujke, Milan Caci Mihailović, Jelena Gavrilović, Slaven Došlo, Dušica Novaković, Nikola Ranđelović, Dragana Kaucki, Duško Radović i Slobodan Tešić.

Publika u Srbije jedna je od prvih u Evropi koja će imati priliku da vidi ovaj događaj koji po svojim audio-vizuelnim tehnologijama spada u rang vrhunskih multimedijalnih performansa.

GRAD OGLEDALA DOLAZI U BELI GRAD

KOMBANK ARENA: JUBILEJ UZ 3D KONCERTNI SPEKTAKL – VIVALDIANNO

Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800 i 3500 dinara su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime