Home»Muzika»Džejk Drejer je novi gitarista benda Iced Earth

Džejk Drejer je novi gitarista benda Iced Earth

2
Shares
Pinterest Google+

Američki heavi metal bend Iced Earth predstavio je svog novog gitaristu Džejka Drejera. On je došao na mesto Troja Sila koji je svoj odlazak najaviio još u avgustu.

Džejk je pre dolaska u Iced Earth sarađivao s bendovima Witherfall, White Wizzard i Kobra And The Lotus. On već uveliko radi sa bendom na novom studijskom albumu čiji je radni naziv “The Judas Goat”, a svoj prvi nastup sa Iced Earth će imati već krajem novembra.

Photo: Facebook @OfficialIcedEarth
Photo: Facebook @OfficialIcedEarth

– Molimo vas da poželite dobrodošlicu Džejku Drajeru, našem novom gitaristi, u Iced Earth porodicu. Veoma smo uzbuđeni što će Džejk biti deo tima jer je talentovan i upravo onakav gitarista kakvog smo tražili. On već uveliko vežba za novembarski koncert u Hamfestu (Nemačka), a snimio je i nekoliko solo deonica za naš predstojeći album. Takođe se zahvaljujemo svim talentovanim momcima koji su se prijavili u velikom broju na našu audiciju – napisao je u obraćanju fanovima na zvaničnoj fejsbuk stranici frontmen benda, Džon Šefer.

Šefer je najavio i to da će ovo biti najznačajniji album u karijeri Iced Earth. A da momci rade punom parom dokazuju i fotografije iz studija na kojima su The Michigan Sons of Liberti koji su odradili prateće vokele za pesmu Clear the Way za novi album američkih metalaca.

Photo: Facebook @OfficialIcedEarth
Photo: Facebook @OfficialIcedEarth

 

 

Previous post

Gibsonov film o najneobičnijem junaku Drugog svetskog rata… Da li su producenti pogrešili, ili već imamo "oskarovca"?

Next post

Imamo li mi to ozbiljnog kandidata za Oskara? "DNEVNIK MAŠINOVOĐE" pobednik ARPA Film Festivala

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *