Hajde da se smejemo sebi: “Dobrodošli u Srbiju” na turneji po – Srbiji

0
39
Dobrodošli u Srbiju/ Photo: Sonja Žugić
Dobrodošli u Srbiju/ Photo: Sonja Žugić

Hit predstava “Dobrodošli u Srbiju” sa Draganom Gagijem Jovanovićem u glavnoj ulozi, kreće na mini turneju po Srbiji koja počinje izvođenjem 27. novembra u Domu vojske u Nišu, a zatim 29. novembra u Kulturnom centru Jagodina i 1. decembra u Pozorištu za decu Kragujevac.

U predstavi “Dobrodošli u Srbiju” Gagi Jovanović igra vlasnika agencije koji gledaoce vodi na neobično i nesvakidašnje putovanje po Srbiji, pokazujući sve njene nepravedno zapostavljene vrednosti i lepote.

Dobrodošli u Srbiju/ Photo: Sonja Žugić
Dobrodošli u Srbiju/ Photo: Sonja Žugić

– Pre nekoliko meseci smo obeležili deset godina od kako igramo predstavu. Kad smo počinjali mislio sam da će predstava biti otvorena za promene, da ću morati da ubacujem neke aktuelne događaje, ali je sve ostalo isto, nisam našao ništa vredno da se ubaci – kaže Jovanović.

Predstava Zvezdara teatra, čiji je režiser i scenarista Gagi Jovanović, za deset godina imala je u matičnom pozorištu i na gostovanjima preko 80.000 gledalaca. Pored Jovanovića, igraju Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić. Pored sjajne glumačke ekipe, zaslužni za realizaciju ove predstave su i scenograf Milenko Jeremić, kostimograf Ljiljana Petrović, kompozitori Janja Lončar i Sanja Marković, koreograf Branka Pujić, asistent reditelja Vladimir Mančić, asistent kostimografa Zorica Erić i Andreja Hamović (slajdovi i animacija).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime