BEZ BRNJICA, ŠMINKE I BRKOVA… OGOLJENI LET 3 VREMEPLOVOM STIŽE U BG I NS

0
64
Let 3/Photo: facebook@let3n

Legendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i samo za Beograđane i Novosađane svira kompletan materijal sa dva albuma kojima su započeli svoju ludu karijeru pre nešto manje od tri decenije.

Dakle… “Two Dogs Fuckin” i “El Desperado” uživo u Novom Sadu 16. decembra (Klub Quarter) i u Beogradu 17. decembra (Elektropionir).

[accordion title=’Kako do ulaznica…’]Za Novi Sad – na svim Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 600 dinara (ograničen promotivni kontigent), dok će regulana cena biti 800 dinara. Za Beograd – u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u Zaokretu (Cetinjska 15) po ceni od 800 dinara. Za prvih 50 koji kupe kartu cena ulaznice je 600 dinara.

 [/accordion]Ogoljeni – bez brnjica, vatrometa, čepova, topova, kostima i šminke… pa čak i bez brkova… Samo znoj i uživanje u sviranju starih, velikih hitova sa starih, velikih albuma.

Let 3/Photo: facebook@let3n
Let 3/Photo: facebook@let3n

Let 3 je još 2009. godine na vinilu reizdao svoja prva dva, prema mišljenjima mnogih kritičara, najbolja ex-Yu alter rock albuma – “Two Dogs Fuckin” i “El Desperado”, nakon čega je usledila i serija od čak sedam rasprodatih ekskluzivnih “koncerata u rupi” koji su digli njihovu rodnu Rijeku na noge.

Sedam godina kasnije, na poziv fanova, u septembru 2016. Let 3 su odlučili da opet prirede koncerte sa repertoarom koji se oslanja isključivo na prva dva kultna albuma. U dva rasprodata bjelovarska i jednom zagrebačkom koncertu dogodio se neočekivani ponovni bum i regionom se ponovo proširila glad za starim Letovim pesmama.

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime