“Stado”, rediteljski prvenac Nikole Koja premijerno 23. novembra u Beogradu

0
141
Oglasi

stado-1

Rediteljski prvenac Nikole Koja, film “Stado”, biće premijerno prikazan u 23. novembra u Sava Centru sa početkom u 20:00 časova i bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center od 21:00 čas.

Film “Stado” je satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Do sjaja i blještavila  crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno.

Photo: Promo
Photo: Promo

Glumačku četvorku koja svojim talentom i iskustvom nosi ovaj film čine Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković, a deo filmske ekipe su i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar, Goran Radaković, Marko Gvero, Danijela Vranješ, Hristina Popović, Nikola Pejaković, Bojan Dimitrijević, Nikola Vujović, Branislav Trifunović, Miloš Samolov i mnogi drugi.

Režiju filma potpisuje Nikola Kojo uz superviziju Gorana Gajića, dok je scenario pisao Nebojša Romčević.

Ulaznice za premijerne projekcije su već u prodaji i mogu se nabaviti na biletarnici Sava Centra i na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime