Fil Kolins u memoarima otkrio mračne tajne sveta poznatih

0
119
Fil Kolins/Photo: facebook@philcollins
Oglasi

Jedna od najvećih muzičkih legendi, Fil Kolins (65), nedavno je objavio memoare pod nazivom “Još uvek nisam mrtav”, koji su privukli pažnju svetskih medija.

U knjizi rokera koji je imao priliku da se druži sa najvećim svetskim zvezdama, može da dr pročita mnogo zanimljivih detalja kako o njegovom životu, tako i o životima poznatih sa kojima se družio.

Prenosimo vam sažetak nekoliko poglavlja koja su svakako izazvala najviše pažnje i kontroverze.

Preljuba princeze Dajane
Početkom osamdesetih, Kolins je započeo druženje sa članovima britanske kraljevske porodice i imao je važnu ulogu u humanitarnom fondu na čijem je čelu princ Čarls. Već devedesetih, on je bio važna figura u njihovim životima. Jednom prilikom na ulici je video automobil princeze Dajane, a kada je zavirio u njega, zatekao je neočekivanu scenu: Ledi Di je bila bliska sa Džejmsom Hjuitom, za kojeg je kasnije utvrđeno da je pet godina bio u vezi s princezom. Nasmejana, Dajana je bezbrižno proćaskala s Filom, kao da se ništa značajno nije dogodilo..

Uvredio sam britansku kraljicu
Tokom proslave 40. rođendana princa Čarlsa, Kolins je, ne poznajući protokol, napravio dve greške. Najpre je, umesto da sačeka da se kraljica obrati njemu, sam prišao Elizabeti Drugoj i predstavio joj se, a potom joj se obratio s “Vaša preuzvišenosti”, umesto s “Vaše Visočanstvo”.
Ta noć se, piše Fil Kolins, završila tako što je video kraljicu i princa Filipa kako đuskaju.
– To nije prizor koji bih ikada mogao da zaboravim – zaključio je Kolins.

Šer u problemu
Kada je 1985. godine na avionskom letu sedeo pored legendarne američke pevačice Šer, ona ga je molila da joj pomogne da dobije poziv za nastup na čuvenim dobrotvornim koncertima LiveAid.
Pomislio sam: “Šta sam ja – j****i agent?” piše roker.

Fil Kolins/Photo: facebook@philcollins
Fil Kolins/Photo: facebook@philcollins

Majkl Džekson je bio fini momak
Početkom devedesetih Fil Kolins, njegova supruga Džil i ćerka Lili bili su gosti “kralja popa” Majkla Džeksona na čuvenom ranču “Nedođija”. Kako roker piše, dočekalo ih je osoblje obučeno kao da radi u Diznilendu, a Džekson je bio ljubazan i prijateljski nastrojen.
– Nisam ni trepnuo okom kad je pozvao Lili i Džil da mu se pridruže u sobi s igračkama – kaže Kolins.
On je otkrio i kakav je utisak Džekson na njega ostavio.
“Majkl Džekson, iako očigledno nije kao ostali smrtnici, nije čudak kakvog biste očekivali”, piše Kolins. “Ovaj briljantni muzičar i fini momak morao je da živi neobičnim životom od svoje pete godine.”

Varao sam, ali sam odan lik
Kolins je u autobiografiji priznao da je dva puta prevario Džil Tavelman. Štaviše, jednom je to učinio sa svojom simpatijom iz detinjstva:
– Nisam mislio o tome što su u blizini moja supruga, trogodišnja ćerka i tašta. Znam da zbog toga izgledam kao kopile. Ali nisam takav. Ja sam odan.

Ostavio ženu putem faksa
Ne samo što je preljubama povređivao suprugu Džil tokom braka, nego joj je konačan udarac zadao na nezamisliv način.
– Najpouzdaniji i najbrži način da joj javim da je kraj bilo je da joj pošaljem faks. Tako da sam uradio baš to – rekao je Kolins. Međutim, tabloidi su se dokopali ovog faksa i nedeljama pisali o Filovoj surovosti.

Adel ga oduvala
U oktobru 2013, Fil Kolins se obratio britanskoj pevačici Adel i ponudio se da joj napiše pesmu za treći album.
“Ona je baš takva kakvom je zamišljate: druželjubiva, da ne pominjem koliko je slatka devojka iz severnog Londona, skromna je i nije dozvolila da na nju utiče to koliko je danas važan umetnik”, piše Kolins. “Skuvao sam joj šolju čaja i pokušao da sakrijem koliko sam nervozan. Osećao sam se kao na audiciji”.
Ona, navodno, nije želela da sarađuje s njim jer još uvek nije bila spremna, ali mu je, opet navodno, rekla da je neverovatan.

Princeza ljubavnica
Da bi njegova deca zavolela njegovu ljubavnicu, uporedio ju je s Diznijevom princezom. Kada je Kolinsova ćerka Lili upoznala njegovu ljubavnicu Overi, roker joj je objasnio novonastalu situaciju koristeći crtani film “Aladin”.
Rekao sam joj: Upoznao sam damu koja izgleda baš kao Jasmin iz Aladina”, piše Kolins. “Otvorila je oči. ‘Vau’! To je pomoglo da odmah uspostave vezu.”

Izvor: usmagazine.com

FIL KOLINS: MA KAKVA PENZIJA, ODOH NA TURNEJU

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime