Film Vudija Alena “Visoko društvo” otvara Cinemafest

0
101
Promo: Photo
Promo: Photo

Osmišljena od strane renomiranih filmskih distributerskih kuća i eminentnih filmskih stručnjaka Cinemafest je garancija vrhunskog filmskog programa i mesto gde će ljubitelji filma imati priliku da pogledaju najkvalitetnija ostvarenja nove svetske produkcije.

Pod programskim vođstvom selektora Ivana Karla repertoar prvog Cimenafesta obiluje poznatim autorskim imenima i jakim holivudskim premijerama.  Publika će moći da pogleda film Pedra Almodovara “Hukieta”, Bena Afleka “Računovođa”, Kolina Firta i Nikol Kidmen “Genije”, Sare Džesike Parker “Svi putevi vode u Rim”, Marion Kotijar “Sa zemlje Meseca”. Svečano otvaranje je rezervisano za ljubimca beogradske publike Vudija Alena i njegov novi rad “Visoko društvo” kojim je otpočeo i ovogodišnji festival u Kanu.

Promo: Photo
Promo: Photo

Film “Visoko društvo” govori o mladom čoveku koji želi da izgradi karijeru filmskog reditelja u surovom Holivudu dvadesetih godina prošlog veka i o izazovima na putu do konačnog uspeha. Glavne uloge tumače Kristin Stjuart i Džejsi Azenberg.

Pronicljiv i često urnebesno smešan film “Visoko društvo” vodi gledaoce na putovanje od Bronska i njujorških bandi do luksuznih holivudskih vila, blještavila i tajnih skandala u visokom društvu. Ovo je romansa o filmskim zvezdama, plejbojima, debitantima, političarima i mafijašima koji donosili uzbuđenje i glamur tom dobu.

Svečano otvaranje Cinemafesta je zakazano za 29. oktobar u 19:00 časova u velikoj dvorani Sava Centra.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime