Home»Muzika»Buika objavila singl “Vivir Sin Miedo”

Buika objavila singl “Vivir Sin Miedo”

2
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Španska pevačica Konča Buika, pred novembarski koncert u Sava Centru, objavila je singl “Vivir Sin Miedo”. Ona je za novi singl odabrala naslovnu pesmu aktuelnog albuma Vivir Sin Miedo (Živeti bez straha), kog promoviše na svetskoj turneji u okviru koje će pevati 28. novembra u Beogradu.

– Na ovom albumu sam prvi put u životu radila sa potpunom slobodom, a sloboda je jedno od najboljih, ali i najtežih stanja. Nije lako kad možeš uda radiš ono što želiš, a naviknut si na neka pravila. Na ovom albumu sam radila bez straha da li će radio pustiti pesmu ako traje duže od tri minuta i da li će se publici svideti što pevam na engleskom – objašnjava Buika.

Photo: Promo
Photo: Promo

Na albumu Vivir Sin Miedo Buika prvi put u karijeri peva više na engleskom nego na španskom jeziku, često mešajući oba.  Tamnoputa “Kraljica flamenka” autorka je devet od deset pesama na albumu koji prožimaju rege, flamenko, R&B, afrobit i gospel.

Ulaznice za koncert Buike 28. novembra u Sava Centru koštaju: 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara, a mogu da se kupe na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim.

Previous post

R.I.N.A. od Bijonse "pozajmila" koreografa i plesača

Next post

Šejtanove sluge i krempita bez ruku

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *