Najduža žurka u Srbiji: 10 000 ljudi, 16 sati, 12 di-džejeva…

0
27

Beogradsku publiku 29. oktobra očekuje najduža žurka u Srbiji – 16 sati Hard Code parti maratona uz 12 domaćih i stranih tehno DJ koje predvodi trio DJ legendi: Luke Slater (Planetary Assault Systems), Ben Sims i The Advent.

Po ugledu na čuvene Time-warp partije u Evropi, po prvi put se u Srbiji organizuje ovakva žurka koja će da okupi sam evropski krem kad je andergraund tehno scena u pitanju. Za pultom Hard Code žurke će se izmenjati čak osam svetskih i četiri domaća asa techno scene.

Ben Sims/ Photo: Facebook @bensimsofficial
Ben Sims/ Photo: Facebook @bensimsofficial

Britanac Luke Slater (Planetary Assault Systems) je jedna od navećih DJ u techno svetu u poslednje dve decenije, a njegovo gostovanje je prava ekskluziva pošto će posle odličnog nastupa na Exitu gde je bio gost Carla Coxa, prvi put da nastupi pred beogradskom publikom. Ni veličine kao što su Ben Sims i The Advent (Kombination research) ne treba posebno predstavljati, pošto nema DJ koji u svom setu nema neku njihovu traku, ali ni važnijeg kluba i festivala na kome nisu bili vodeći gosti: Awekenings Festival,  Tomorrowland Festival,  ADE (Amsterdam Dance Event), Time-Warp Festival, Tresor, Berghain…

Photo: Facebook @reeko.spain
Photo: Facebook @reeko.spain

Prava senzacija kad je dark zvuk u pitanju i jedan od lidera čuvene Oscar Mulerove Pole Groupe, Reeko takođe prvi put dolazi na Balkan. Tu je i ljubimac domaće publike, Berlinac Alexander Kowalski, zatim jedan od predvodnika mlađe genracije Gary Beck (BEK audio), britanski veteran Mark Broom (Beard man), kao i rezident berlinskog Tresora, Mario Berger. Domaća podrška su Speedy, predstavnik nove domaće tehno garde, iskusni vuk Boža Podunavac, Kobaya, kao i i specijani gost iz Makedonije, Goran Kan.

Boža Podunavac/ Photo: Facebook @DjBozaPodunavac
Boža Podunavac/ Photo: Facebook @DjBozaPodunavac

Hard Code parti maraton se održava 29. oktobra u Hali 5 Beogradskog Sajma sa početkom u 20:00 časova i trajaće do 30. ktobra u 12:00 časova.

Izvor: 24sata.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime