MOJA SRPSKA MAJKA SVETLANA

2
37
Pixabay

Upalim ja jutros telefonske novine (one papirne ne upotrebljavam više, sem ponekad u toaletu kad baš prigusti) kad ono naslov: “GOLIM GRUDIMA NA HEJTERE Skinula se Veljkova bivša”. Odmah sam se pronašao. Hejter sam kojeg zanima skoro sve o porodici Ražnatović.

Čitam dalje, ništa ne propuštam. “Otkako je stavila tačku na vezu sa Veljkom Ražnatovićem, Ksenija Bujišić objavljuje sve provokativnije fotografije na društvenim mrežama.”

Opa, bato! Opa,seko! Nastavljam dalje sav egzaltiran i konsterniran.

“Mlada voditeljka (22) pohvalila se seksi selfijem na kojem pozira u izazovnoj toaleti sa izuzetno dubokim dekolteom. U potpisu je otkrila da ovu fotografiju posvećuje hejterima.”

Meni? Nemoguće…zašto…ja nju čak ni ne poznajem.

“Ksenija se prethodno pohvalila i slikom iz kreveta, na kojoj na sebi ima samo bade mantil.”

Koliko je samo napredovalo novinarstvo!? Skoro nisam pročitao bolji članak o svakodnevnom životu mlade, nesrećne ali perspektivne žene koju je propala ljubav naterala da se razgoliti kako bi napakostila sinu jedine srpske majke. Za Pulicera!

“Podsetimo, Ksenija i Veljko su raskinuli pre desetak dana posle samo dva meseca veze. Sin Cece Ražnatović viđen je u zagrljaju svoje bivše devojke Anike Đurašković.”

Ko je sad pa ova? Morao sam hitno to da proverim…

“Halo, Veljko, Brakus je…”

“Eeee, tebra…”

“Veljko, ne znam da li si čitao današnje elektronske novine…”

“Jeeesam, tebra…smeštaju mi sve to…zli jezici, ljudi bez časti i morala…”

“Znam, Veljo sine, šta kaže Svetlana?”

“Mama se ne uzbudjuje previše. Kaže da Anastasija i ja moramo da se naviknemo na sve. Ovo je brutalna zemlja, teeebra…mislim, mi smo tinejdžerski idoli…mislim, šta sam ja, teeebra, uradio da bilo koga zanima šta ja radim, a? A tek Anastasija…braaateeee…”

Osetio sam neku gorčinu u Veljkovom glasu. Nije mu bilo lako.

“Veljo, ne daj se. Izdrži. Nemoj da uradiš neku glupost.”

“Neću, Braaakuse, ali oni će svejedno da napišu da jesam.”

Sažalio sam se na malog Veljka. Šta je on kriv što je, potpunim raspadom svih mogućih moralnih normi u jednom društvu baš on najpopularniji mladi čovek u regionu, iako sem činjenice da je Svetlanin i Željkov sin nikada u životu ništa nije uradio? Onda mi je pala na pamet teskobna činjenica da većina političara takođe u životu ništa nikada nije uradila, ali su u zemlji Srbiji popularniji od pevača, glumaca, sportista. To mi je dalo ideju!

“Halo, Cecili…”

“Ćao Brakuse. E, na probi sam ovog mog žirija, pa ne mogu sada da razgovaram…”

“Samo jedna potvrda od tebe mi je potrebna, Svetlana. Znaš, oduvek sam želeo da svi mediji pišu o meni i prate moj bedan i isprazan život kao da je najzanimljiviji na svetu, te bih te stoga nešto pitao. Da li imaš želju i mogućnost da me pravno i legalno usvojiš?”

Spustila mi je slušalicu. Nisam znao šta da mislim. Moj Cvetak Zanovetak iz detinjstva ne želi da mi pruži medijsko majčinstvo za kojim sam uvek čeznuo. Razbila mi je snove k’o svinja mas’an džak. Ništa… idemo dalje…

“Halo, Radojka…dobro de Daro, ne ljuti se, pa svi znaju da se zoveš Radojka…samo jedna potvrda mi je potrebna od tebe, Bubamaro…”

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime