Uskoro novi album Emiliane Torini i The Colorist Orchestra

0
46
Photo: thecoloristorchestra.com
Photo: thecoloristorchestra.com

Svestrana autorka i pevačica, Emiliana Torini koja je do sada pisala brojne hitove za Kajli Minog, Thievery Corporation, Bila Kalahana, Van Morisona i mnoge druge, objaviće album u saradnji sa The Colorist Orchestra, 9. decembra za Rough Trade/Beggars.  Na albumu  će se nalaziti  devet pesama koje je Emiliana ranije napisala kao i dve nove “Nightfall” i “When We Dance” ” koje je pisala u saradnji sa osnivačima The Colorist Orchestra.

The Colorist Orchestra je belgijski ansambl čiji repertoar obuhvata muziku različitih žanrova a pored tradicionalnih muzičkih instrumenata i aranžmana, služe se i inovacijama kombinujući nove zvukove i ritmove.

Photo: thecoloristorchestra.com
Photo: thecoloristorchestra.com

Glas Emiliane Torrini više od 20 godina zaokuplja muzičke prostore iako mnogi toga nisu svesni. Bila je članica benda GusGus a napisala je brojne pesme i hitove za mnoge svetski poznate izvođače. Takođe, njena pesma se nalazi u filmu “Lord of the Rings: The Two Towers” a komponovala je numere i za brojne TV serije.

Svoj debi solo album objavila je 1999. godine a za njim još tri albuma. Jedna od pesama koje će se naći na novom albumu je i “Speed Of Dark”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime