Home»Pulse»Najave»Koncert u znak sećanja na EKV

Koncert u znak sećanja na EKV

0
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U petak 4. novembra u novosadskom klubu “The Quarter” biće održan koncert grupe Krug, koja izvodi kompozicije kultnog benda Ekatarina Velika.

Photo: Promo
Photo: Promo

Bend Krug nastao je 2006. godine, kao fuzija članova Ekatarine Velike sa grupom ljudi koji su više od dve decenije na muzičkoj sceni Beograda. U bendu su Marko Milivojević (bubnjar EKV na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra” i live albumu “Kao u snu”) i Dragiša Uskoković Ćima (basista EKV na albumima “Neko nas posmatra” i “Kao u snu”). Pored njih, u bendu su i Nemanja Dašić (vokal i gitara, član benda Vampiri) i Dejan Tomović Tomke (klavijature, takođe član benda Vampiri).

Photo: Promo
Photo: Promo

Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u celokupnoj rok sceni i mnogim bendovima služila je kao uzor u stvaralaštvu. Koncert u klubu “The Quarter” biće održan u znak sećanja na ovaj kultni bend i njegove članove koji su nas prerano napustili.

– Mi koncerte, upotpunjene i video artom, doživljavamo kao našu privilegiju da sa gostima na bini, prijateljima i publikom podelimo našu fascinaciju sa svim tim genijalnim ljudima i njihovim idejama –  kažu članovi benda.

Ulaznice za novosadski koncert mogu da se nabave putem GigsTix prodajne mreže, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara. Na dan koncerta cena karte biće 700 dinara.

 

Previous post

"San letnje noći" pobedio na festivalu u Mladenovcu

Next post

Veče kamerne muzike Ponovo u Cvijeti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *