“Zlatno doba” Boljšoj Teatra uživo u bioskopu Cineplexx

0
31

Petu godinu zaredom, ljubitelji alternativnog sadržaja imaju priliku da uživaju u muzičko-scenskim izvođenjima svetskih prvaka, solista i baletskih trupa. Novu sezonu direktnih prenosa baleta iz Boljšoj teatra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center otvoriće “Zlatno doba” Dmitrija Šostakoviča, koji je zakazan za nedelju, 16. oktobar, sa početkom u 17 časova.

Balet iz tri čina Dmitrija Šostakoviča je živopisno i originalno delo, koje obiluje ritmom, džez muzikom i brzim scenama, a može se videti samo u Boljšoj teatru. Sa svojom strastvenom ljubavnom pričom između Borisa i Rite, kao i stilizovanim pokretima Boljšoj plesača, ovo delo će vas odvući u veličanstveni svet kabarea. Priča se odigrava u primorskom gradu gde cvetaju biznis i mafija, i gde je kabare “Zlatno doba” omiljeno noćno svratište za plesače, bandite i slavljenike. Upravo u tom lokalu, mladi ribar Boris se zaljubljuje u predivnu plesačicu Ritu, koja je ujedno i prijateljica lokalnog gangstera.

Photo: Promo
Photo: Promo

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Kupovinom 4 ili više karata za prikazivanje ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1000 dinara za sezonu 2016/2017. U okviru sezone 2016/2017. u Boljšoju, posetioci bioskopa Cineplexx će imati priliku da pogledaju sledeće naslove:

“Munja”, Dmitrij Šostakovič, 06. novembar 2016.

“Krcko Oraščić”, Pjotr Iljič Čajkovski, 18. decembar 2016.

“Uspavana lepotica”, Pjotr Iljič Čajkovski, 22. januar 2017.

“Labudovo jezero”, Pjotr Iljič Čajkovski, 05. februar 2017.

“Savremeni večernji balet”, Stravinski /Černi /Desijatnikov, 19. mart 2017.

“Junak našeg doba”, Ilija Demutski, 09. april 2017.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime