Mali Stanoje stao na Stereo bananu i postao – delikvent

0
97
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Niški hip hop duo Stereo Banana na šaljiv način prikazuju kako bi izgledala srpska verzija “Trainspottinga” u videu “Nemoj da znojiš tehniku”. Glavnu ulogu tumači mladi glumac Predrag Vasić, miljenik publike iz filma “Montevideo, Bog te video”, koji je upešno dočarao dan bezposlenog “mangupa” u Nišu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Singl “Nemoj da znojiš tehniku” nalazi se na albuma “Munje nebjeske”, a spot je nastao u saradnji sa rediteljem Miodragom Mišom Ignjatovićem.

– Mnogo nam je drago što smo na kraju ipak snimili spot za ovu pesmu. Nadali su se neki da će to drugačije da izgleda, da nosi otmenije ruho, ali izgleda da je ipak ovako trebalo da bude. Hvala svima koji su bili, jer su dobra deca i umeju da se raduju. Mi smo spremni da krenemo dalje, jer se od nas ništa manje i ne očekuje. Uživajte u nastavku svojih života, a mi ćemo se javiti kad budemo imali još nešto zanimljivo da kažemo i pokažemo. Živela sloboda, uzdravlje svima – izjavio je Marko Anđelković Naopak, Mc energičnog niškog dvojca

Photo: Facebook @stereobanana
Photo: Facebook @stereobanana

Pored Vasića u video spotu “Nemoj da znojiš tehniku” pojavljuje se i glumac Marijan Todorović, u ulozi DJ lokalnog underground kluba. Fanovi Stereo Banane biće u prilici da uživaju u njihovom jedinstvenom zvuku na nastupu u Novom Sadu 18. oktobra i 19. u Vršcu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime